lauantai 14. huhtikuuta 2012

Kerrankin onnistunut heräteostos

Yleensä harkitsematta tehdyt ostokset eivät ole niitä onnistuneimpia. Mutta joskus saattaa näistä hetken mielijohteesta ostetuista esineistä tullakin ihan niitä käytetyimpiä.

Itse pyrin harkitsemaan jokaista ostostani -edes hetken. Vähän aikaa sitten ostin kuitenkin jotain ihan täysin miettimättä. Olin Sokoksella, ja jo kassalla, kun huomasin siinä vieressä Vitalis -purkkeja, Paola Suhosen kukkakuosein puettuina. Ostopäätös tapahtui sekunnin murto-osassa, ja nappasin yhden purkin mukaani.

Nämä Ivana Helsinki for ViTALis purkit ilmestyivät kauppoihin vissiin viime kesänä, ja purkin väri vaihtuu sitten aina vuodenajan mukaan. Mulla on siis tuo valkoinen, talvipurkki.


 En ole ikinä ennen omistanut vitalista, yläasteella ystävälläni kyllä oli sellainen perinteisen kelta-punainen pukki aina mukana, ja sitä tuli lainailtua. Mutta nyt, omistaessani ihan oman, olen todennut rasvan aivan loistotuotteeksi! Käytän sitä -perinteisesti- huulirasvana, mutta myös kynsinauhoille sekä kasvojen kuiville kohdille, ja poikaystävän kuiviin kyynärpäihin.
Ja tuoksu -ah!- minusta se vaan tuoksuu niiiiin hyvälle!

Sen lisäksi, että tämä heräteostos osoittautui kerrankin oikeasti hyödylliseksi, niin myös tuo purkin ulkoasu ilahduttaa mua kovin. Joka kerta, kun näen sen jossain laukun pohjalla tai pöydällä, niin rupeaa hymyilyttämään. En tiedä oikein miksi, ehkä koko tuote vaan on niin kiva :) Voi olla että osaksi kyse on mielikuvasta joka minulla Vitaliksesta on: koen sisäistä lämpöä ja jopa jonkinlaista ylpeyttä kuuluessani tämän, vuosia suomalaisten elämään kuuluneen tuotteen, omistajaporukkaan. Ikäänkuin mukanani kulkisi pala historiaa ja perinnettä, joka hiljaisesti yhdistää minut sekä aiempiin sukupolviin, että niihin moniin muihin naisiin jotka kantavat samanlaista peltipukkia omassa laukussaan.
Hih, hassuista asioista se ihminen ilonsa välillä repii!


Kuva vitalis.fi/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti