tiistai 15. toukokuuta 2012

Leopardipökät


Nyt kun en saa ostella mitään, niin olen alkanut aktiivisemmin korjailla vanhoja vaatteita, ja varsinkin muokata vääränkokoisista istuvampia. Yksi kaapissani kauan lojunut vaatekappale oli harmaat leopardikuvioiset housut, jotka ovat minusta ihan älyttömän mageet! Pökät vaan olivat vähän liian isot, ja paljon liian pitkät, kunnes sain vähän aikaa sitten vihdoin tehtyä asialle jotain.

Nyt housut ovat about istuvat, mutta en oikein osaakaan yhdistellä niitä minkään kanssa. Kaapissani ei (muka) ole mitään mistä saisin rakennettua kivan ja toimivan asunkokonaisuuden, vaikutelman olematta liian synkkä tai punk. Leikittelin sitten vähän polyvoressa ajatuksella, että mitä haluaisin niiden kanssa pukea, jos olisi rajattomat mahdollisuudet.



Leopard jeans



Enemmän tuosta asujen miettimisestä taisi kyllä olla haittaa kuin hyötyä, koska nyt tottakai ihan hirveästi haluan turkoosin paidan ja tuon ihanan korallinvärisen laukun....!  Pitäisi koota näitä kollaaseja vaan sellaisista vaatekappaleista joita itsellään jo on niin ei ostosteluhimot lisääntyisi.
Mutta sehän nyt olisi ihan tylsää, pitää sitä nyt saada sentään haaveilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti