lauantai 28. syyskuuta 2013

Takakesä


Täällä on ollut vähänniinkuin takakesä! Koska epäonnekseni kesällä aurinko tuntui välttelevän minua kuin ruttoa (suomen alkukesä oli huikea, kun Pariisissa taas sateisin vuosikymmeniin. Ja suomeen päästyäni tilanne kääntyi taas aivan päälaelleen, ensimmäisenä työmaanantaina mittari näytti celsiuksia vain 12plussaa, kun täällä taas mittari kipusi lähemmä neljääkymmentä), olen nauttinut näistä lämpimistä aurinkopäivistä täysin siemauksin!

Minulle riittää hyvään mieleen se, että saan mähöttää kavereiden kanssa Champs de Marsin nurmikolla kiireettömästi hölötellen, lukea kirjaa jossakin Pariisin lukuisista "piilopuistoista" tai nauttia iltapäiväteeni parvekkeella auringonpaisteessa. Suomalaisena ei voi olla olematta onnellinen jokaisestä syys- (tai jopa lokakuun?) päivästä jollain saa käyttää aurinkolaseja tai vetäistä shortsit jalkaan. Plus, mun kaikki avokkaat pääsevät vihdoin ulkoilemaan, saappaat saavat suosiolla odottaa vesikelejä!


Olen rakastunut uuteen mustaan Hello Kitty-koruuni!
No eipä siinä, yksi aamu salilta tullessani (7.45 pumppi, jeaaaa oli supernainen olo!) näin hiljattain uusitulla Place de la Republiqilla joulukuusia. Siis joulukuusia? Tämä menee taas kategoriaan #weirdmomentsinParis.


3 kommenttia:

 1. Eikä! Mitä sun hiuksille ehti tapahtua kesällä!

  ...Mutta vau miten hyvin nuo tummat hiukset sopii sulle :) Varsinkin tämän postauksen kuva punaisella huulipunalla, oooo!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihiii jooooooo ne muuttu mustaks tos jossain vaiheessa!:D Yllätyin itekkin miten hyvin viihyn, kiva et muittenkin mielestä näyttää hyvältä:))

   Poista
 2. Moi! Oon itsekin Savosta, ja menossa Belgiaan au pairiksi tammikuussa. Siks kuulisin mielelläni enemmän sun alusta au pairina, millainen kielitaito sulla on esim englannissa? Mun englanti on aika heikkoa, kirjoitin siitä A:n. Ranskaa en osaa vielä ollenkaan, mut mun hostperhe on kokonaan suomalainen. :) Monet on just sanoneet, ettei kielitaito oo este, mut kieltämättä se vähän jännittää, miten pärjään näillä taidoilla. :) Mitä oot tykännyt muuten Ranskasta ja au pairina olosta?

  VastaaPoista