maanantai 21. lokakuuta 2013

Pelissä

Viime tiistaiaamuna hostmamani soitti kysyäkseen haluaisinko ylimääräisen lipun illan Ranska-Suomi jalkapallo-otteluun. Fudis ei minua kyllä kiinnosta pätkääkään, mutta tottakai hyväksyin tarjouksen. Käytän aina kaikki tilaisuudet tunkea naamaan meikkiä kolmen edestä ja pukeutua edes jotenkin over-the-top!


Töiden jälkeen, kun oli meikit ja rekvisiitat kondiksessa, metroilin Stad De Francelle. Peli oli jo alkanut, ja vähän oli nolo tunkea sinne keskelle riviä ja hyppyyttää kaikkia ihmisiä. Hupssori. Ainakin tulin huomatuksi, hah hah.
Ensimmäisen puoliajan lähinnä tekstasin ja soittelin ihmisille: muille suomineidoille että missä ovat, ja kavereille sekä perheelle "ette muuten usko missä meitsi on"-viestejä. Ihan nolottaa myöntää, ettei minulla ollut hajuakaan edes että kauanko joku jalkapallomatsi kestää. Onneksi oli veli joka puhelimitse kertoi kaikki tarvittavat faktat:)Olisin halunnut karata väliajalla Suomikatsomoon (joka oli jossain hattuhyllyllä), mutta stadionia ei päässytkään kiertämään ympäri, joten "tyydyin" seuraamaan peliä paikaltani riviltä 15 (pystyin kuulemaan tumahdukset kun pelaajat potkivat palloa, tosi kurja paikka siis olikin!). Pelihän oli itsessään ihan p*ska, mutta minäkin pääsin lopulta tunnelmaan ja fiilikseen mukaan! Takanani istui myös hyvin hauska amerikkalaiskundi, jonka kommenteille kikattelin koko matsin ajan. Liekkö kundi tajunnut edes itse hauskuuttaneensa kaikkia lähellä istuviaan.

Jos joku ei tiennyt niin Suomi hävisi 3-0. Mutta ei ollut ainakaan minun kannustuksesta kiinni!
Olihan se kokemuksena tosi kiva nähdä joku livepeli isolla stadionilla, mutta kyllä se viimevuotinen Lady Gagan keikka samaisessa mestassa vei voiton ihan heittämällä. Parasta illassa olivatkin ehkä jälkipelit, eli se kun mentiin tytsyjen kanssa pelin jälkeen istuskelemaan ja pohtimaan, kummatko olivat kuumempia: Suomen vai Ranskan pelaajat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti