maanantai 21. tammikuuta 2013

Ankara vaatekriisi

Loppuviikosta hostperheelläni oli juhlat, ja erinäisten seikkojen takia halusin olla erityisen edustava kyseisessä tilaisuudessa. Pieni tarkastelu kuitenkin todisti, etten omistanut mitään tarpeeksi siistiä ja kivaa mekkoa, ja veetikriisi oli valmis! Edellisenä päivänä meinasin hieman panikoitua, ja mainitsin murheestani päivällispöydässä. "Kenkiä kyllä olisi, mutta harmi kun pelkkiin kenkiin ei voi pukeutua" -kommentti sai keskustelun ihan väärille urille (ideasta innostuttiin hieman liikaakin!), enkä saanut mitään avustusvinkkiä siihen, minkä tyyppistä rytkyä pitäisi päälle vetäistä.

Perjantaina-aamuna siis Rue de Rivolille ja Jennyferiin. Shopping aikaa oli noin tunti, joten koko homma oli hoidettava supertehokkaasti, enkä voinut kuin toivoa että kyseisestä kaupasta löytyisi sopiva asu; huokeaan hintaan tietenkin myös. Mekko löytyikin, mutta varalla mukana olleista kahdesta kenkäparista kummatkaan eivät sopineet sen kanssa. Joten voi harmi, ihan pakko oli suunnata Les Hallesin New Lookkiin kenkien toivossa. Kengätkin löytyi, tosin, koska kannatan aina absoluuttista rehellisyyttä, niin joudun myöntämään, että rikoin hartaudella tehdyn uudenvuodenlupaukseni: ostin koon liian isot korkkarit.
Mutta -seliseli- kyseessä oli hätätilanne.


Mekko Jennyfer // Kaula- ja rannekoru H&M

Muuten mekko oli aivan huikea (maksoikin vain vähän päälle 7euroa), mutta sovitin sitä kuvissakin olevan korun kanssa, enkä tajunnut etumuksen olevan suhteellisen.... antava. Koska en halunnut että tissini olisivat seuraavan viikon puheenaihe, piti sitten pitää sitä samaa korua illallakin.Kengät New Look 15e.

Kengät olivat sellaiset, joihin en heti rakastunut, enkä olisi ostanut jos en olisi oikeasti tarvinnut. Mutta mitä pidempään noita on katsellut, niin sitä rakastuneempi alan olla. Mustat ja yksinkertaiset, mutta kuitenkin hieman vinkeät. Ja usein asioita, jotka ostaa tarpeeseen eikä ihastumisen vuoksi, tulee käytettyä loppujen lopuksi enemmän.

6 kommenttia:

 1. Meinasin ensin kommentoida, että UPEA koru. Sitten huomasin, että toi mekkokin on ihana. Ja lopuksi vielä noi kengät! En kestä!:D Oot ollu ihan sairaan nättinä liikenteessä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, voi kiitos!:) Olipas tänä ilahduttava kommentti. Ilmeisesti siis kannatti paniikissa pää kolmantena jalkana juosta niitä kauppoja perjantaina;>

   Poista
 2. Shoppailuaika käytetty tehokkaasti! Vaatteet on kyllä juhlatilanteissa aina ongelma kun ei oo koko vaatekaappia ja kenkävarastoa mukana - itse ostin viime viikolla kengät kymmenessä minuutissa kun oli pakko saada kengät illaksi ja aikaa ei ollut yhtään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No NIINPÄ. Ärsyttää toisaalta (nytkään ei oikeasti olisi ollut näihin rahaa), mutta toisaalta kiva kun saa hyvällä syyllä ostaa uutta;) Mutta kivempi olisi jos ei aina olisi kauhea kiirepaniikki.

   Poista
 3. Löysin sattumalta blogisi kun tähystin mielenkiinnolla kuinka paljon Pariisissa asuu Muita suomalaisia :D olen itse asunut täällä jo 3 vuotta, ensimmäinen vuosi aupairina ja nyt asun omassa asunnossa :) olisi mukava tavata muita suomalaisia täällä ja pitää omaa kotimaankieltä yllä:D olen tuntenut paljon muitakin aupaireja mutta ikävä kyllä kaikki on aina palannut kotimaihinsa joten sen takia olisi kiva tutustua taas uusiin ihmisiin :) jos haluat jutella lisää laita mailia zatu_91_@hotmail.com tai mut löytää Facebookista nimellä Satu Hietala (samalla kuvalla varustettuna kuin täällä blogspotissa :) )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Salut Satu!
   Hei tosi kiva kun eksyit tänne ja otit yhteyttä, lisäsin kaveriks fbssä (toivottavasti löyty oikee ihminen!):D

   Poista