sunnuntai 13. tammikuuta 2013

Uuden vuoden lupauksia

En ole pystynyt tämän vuoden puolella lukemaan blogeja, olen ahdistunut kamalasti kaikkien "nyt alkaa uusi elämä" -asenteesta. En siksi, että siinä olisi mielestäni jotain pahaa, vaan ennemminkin siksi, etten pysty fiilikseen lainkaan samaistumaan. Itse en koe tarvetta suunnattomasti muuttaa elämääni, koen jo nyt tekeväni kaiken eteen niin paljon kuin vain jaksamiseni antaa myöten. Hieman olen ehkä myös kateellinen kaikille, jotka jaksavat tsempata ja ovat ihan fiiliksissä parantaessaan pahoja tapojaan.

En myöskään halua tehdä mitään liian suuria lupauksia, sellaisia joita en sitten pysty kuitenkaan pitämään. Tiedän, etten ole "rantakunnossa" tänä(kään) kesänä, luultavasti mätän ihan yhtä paljon sokeria jatkossakin ja aion edelleenkin viettää kavereiden kanssa aikaa juoden (liikaa) viiniä (liian) pitkälle yöhön. Niinhän sitä sanotaa, että uudenvuodenlupaukset ovat maailman suurimpia itsepetoksia, enkä halua luvata itselleni mitään, minkä toteuttaminen (tai siinä epäonnistuminen) loisi ahdistusta tai muita mahdollisesti epämieluisia fiiliksiä.

Niinpä aionkin tehdä uudenvuodenlupaukset, jotka pystyn aivan varmasti pitämään:

  Lupaan nauraa useammin ja pussailla enemmän (ei ole vaikeaa kun asuu Ranskassa, jossa ventovieraitakin tervehditään poskisuudelmin!).Because life is too short....

Because life is too short.... by mirka-maaren featuring high heels  Lupaan pitää enemmän korkokenkiä ja nautiskella suklaata just sillon kun tekee mieli. Ihan vain koska elämä on liian lyhyt ja mielestäni siitä pitäisi nauttia just tasan sillä hetkellä eikä huomenna. Olen jopa harkinnut että opettelisin käyttämään matalia (4-9cm) korkoja, ihan vain koska tappopiikkareiden päivittäisellä käytöllä kirjaimellisesti tappaa jalkansa aika pian.

  Lupaan rakastaa enemmän, ja yritän myös elvyttää vanhan ihastukseni juoksemiseen. Ikävöin runners flow -tilaa ja pitkien juoksulenkkien aiheuttamaa uupumuksen tunnetta, jota ei saa millään muulla aikaiseksi. Mutta koska lenkkeilyni ovat olleet säännöllisen epäsäännöllisiä viimeiset 3 vuotta, on suhteen rakentaminen aloitettava taas lähes perustuksista.Ja viimeisenä, muttei missään tapauksessa vähäisimpänä, julistuksena: tänä vuonna aion rakastua.

Kaiken kaikkiaan aika huipun kuuloinen vuosi siis tulossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti