torstai 26. tammikuuta 2012

Missä mun toppahaalari??

Nyt on ulkona alkanut pikkuhiljaa olla kylmä. Joinain päivinä jopa KYLMÄ.
En kuitenkaan aio siitä valittaa, tykkään nimittäin pakkasista. On ihanaa kun ripset huurtuvat kävelyllä ja kylmä nipistelee poskia tai nenänpäätä.

Mutta vaatepolitiikka näillä keleillä on se, joka minua mietityttää. Mitä ihmettä laittaa päälle kun mittarissa on miinuksia lähemmäs 20, ja kylmyys puskee takin reunan alta reisiin? Kuka muistaa, mitä pidettiin ennen kuin legginsit ja pillifarkut tunkivat kaappiin? Itse en ainakaan taida omistaa yksiäkään aitoja housuja joiden alle mahtuisi jokin välikerros. Tai jos tämmöiset olisikin, niin saappaisiin ei mahdu muutakuin ihan kapeita lahkeita. Miten on mahdollista, etten omista myöskään ainoatakaan paria varrettomia talvikenkiä?

Joka talvi huomaan palaavani näiden samojen kysymysten äärelle, ihmettelemään kuinka olen edelliset vuodet täällä arktisissa oloissa pärjännyt. Enkä koskaan kykene muistamaan, millaisissa alaosissa olen aiemmin kulkenut.

Nyt toistaiseksi olen ratkaissut ongelman laittamalla kahdet legginsit päällekkäin. Ehkäpä ennen ensi vuoden pakkasia saan ostaa housut joissa tarkenee, tai vaihtoehtoisesti vähän järkevämmät kengät.
Tai sitten toivon että me kylmän Suomen kansalaiset tulemme vihdoin järkiimme ja alamme käyttää lapsilla niin käteviksi todettuja toppahaalareita näin aikuisemmallakin iällä. Voisihan muoti joskus olla myös mukavaa ja käytännöllistä! Vanhempieni varastoista löytyisi varmasti jokin ihana neonvärinen kokopuku mallia kasari...

Voipikin olla että tähän suuntaan ollaankin jo menossa, onhan meillä jo OnePiecen ihanat jumpsuitit. Seuraava malli tältä Norjalaiselta firmalta voisi olla semmoinen talviulkoiluversio, kiitos.


OnePiecen Marius navy/white/red Jump in puku
http://onepiece.com/fi/shop/product/view:TR10007

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti