tiistai 10. tammikuuta 2012

Myöhäinen uudenvuodenlupaus

Kuulun niihin tyttöihin, kellä on kaapit täynnä vaatteita muttei koskaan (muka) mitään päällepantavaa. Syksyisessä muutossa osasin yllättävän isolla kädellä heittää vaatetta pois (yhteensä noin 3 jätesäkillistä), mutta siitä asti on vaatekaappi tuntunut vain kutistuvan kutistumistaa.. Tämän seurauksena on poikaystävän vaatteita systemaattisesti ja mielivaltaisesti siirretty muualle säilytykseen. Kiitoksia vaan sinne ymmärryksestä!;)

Jokainen joka on kämpässäni käynyt voinee todistaa ettei tavaraa tosiaankaan ole ihan vähän. Shoppailu on jo jonkin aikaa ollut yksi ihanimmista harrastuksistani, ja taannoinnen keskustelu ystävän kanssa sai epäilemään itseäni pieneksi addiktiksikin. Kun on kyse minun mieltymyksistäni, niin laatu ei korvaa määrää. Usean vuoden ajan olen pitänyt sääntönäni ostaa vain alennuksessa olevia tuotteita, ja muutamia takki- tai kenkäpoikkeuksia lukuunottamatta mikään rytkyni ei olekaan maksanut yli paria kymppiä.

Rakastan kierrellä kaupoissa, ja tietoisuus siitä että pitää yllään jotain uutta saa hymyn huulille koko päiväksi. On ihana tula kotiin, kaivella epäkäytännöllisen kokoisia muovipusseja ja katsella että mitähän sitä nyt ostikaan taas tänään. Välillä kuitenkin ihan hävettää oma materialistisuuteni. Tuntuu väärältä saada niin suuria kiksejä jos löytää merkkivaatteen ihan naurettavan halpaan hintaan tai hyväkuntoiset, ylimageet korkkarit kirpparilta parilla rahalla. Nolottaa ostattaa ruokia poikaystävän palkalla, kun itse on turhan useasti valinnut "vaate vai ruokaa?" -tilanteessa sen ensimmäisen vaihtoehdon.

Niinpä aionkin, nyt vuoden vaihtuessa, muuttaa elämääni. (Kuten varmasti niin moni muukin.) Mutta tämä lupaus pitää, sen varmistukseksi loin tämän bloginkin. Aion siis -oh my god nyt sitä mennään- olla VUODEN OSTAMATTA VAATTEITA. Voi kuulostaa pieneltä jonkun mielestä, mutta uskokaa, minulle se ei sitä ole. Ei todellakaan. Nyt sitten katsotaan miten jo olemassaolevalla vaatevarastolla pärjää vuoden. Laitetaan mielikuvitus testiin. Ehkä koetellaan ompelu- ja tuunaustaitoja.
 Nyt otetaan kaikki irti kaapista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti