sunnuntai 28. huhtikuuta 2013

Amsterdam -viikonloppu

Viime viikonlopun vietimme tosiaan Damissa. Otimme perjantai-iltana yöbussin Pariisista, ja olimme perillä joskus kuuden aikoja. Ja sunnuntai-iltana sitten sama vice versa.

Ihanat kaksi päivää meillä oli, tuntui toooosi hyvältä päästä hetkeksi pois Pariisista!! Kuitenkin olen täällä ollut ihan putkeen joulun jälkeen. Amsterdam on hirmuisen nätti kaupunki,ja tunnelmaltaan aivan huippu, mutta ei siellä oikein kauheasti tekemistä ole. Niinpä lähinnä istuskelimme, käppäilimme ympäriinsä ja nautimme ihmisten katsomisesta sekä auringosta. Eli lomailimme. Oli ihanaa kun kerrankin ei ollut fiilis että pitäisi sitä ja pitäisi tätä... Tiedättehän, sellainen pieni syyllisyys hoitamattomista asioista mikä aina takaraivossa asuu. Mutta kun ei ollut kotona, ei millekään edes olisi voinut mitään, ja se oli ihanaa.

Mutta vielä ihanampaa oli kuitenkin tulla maanantai-aamuna takaisin kotiin <3 On jännä, kuinka paljon asioita taas oppi Pariisista kun kävi vähän muualla. Huomasi ikävöivänsä asioita, joihin ei arjessa edes kiinnitä huomiota, ja oppi arvostamaan montaa juttua mitä on aiemmin pitänyt itsestäänselvyytenä.

Matkailu avartaa.

Rakastan kaikkialla kulkevia kanaaleja ja siltoja!
Damin vinot talot ovat minusta niin söpöjä!

Oli pakko ostaa lisäpaita kun oli niin hitsin kylmä. Näytin siis lumipallolta koko viikonlopun.

Materialismionnellisuutta shoppailujen jälkeen.

Par pyörää Central stationin edessä.

Hyvin havainnollistava kuva viikonlopun meiningistä.

Puukenkiä!!
Jos mulla olis pyörä ja asuisin Damissa, se olis tämmönen.

Jätettiin baarin seinälle omat terveisemme!

6 kommenttia:

 1. Moi! Luin suunnilleen tän koko blogin läpi yhdeltä istumalta kun tänne löysin, oon nimittäin ite mahdollisesti lähdössä Pariisiin auppariks loppukesällä/syksyllä. :)

  Mun yks perhevaihtoehto asuu périphériquen ulkopuolella (länsipuolella, n. 15 min metrolla keskustaan) niin mietin, että osaisitko yhtään kertoa et millasta se liikkuminen sieltä on keskustaan kätännössä? Onko esim. helppo osallistua johonkin illanviettoihin vaikka asuu vähän syrjemmässä? Kuitenkin jämähdän vaan sinne lähiöön koko vuodeks :D

  Taidanpa muuten jäädä seurailemaan sun blogia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No termos Rosa! Hiiii ihanaa, tervetulloo Pariisiin!:)) Ja kiva jos miellyttää, saa seurailla mun elämää jatkossakin:)

   Itte asun suht hoodeilla, mut moni kaveri asuu suburbseissa. Ja ne sit ylleensä viettää viikonloppuyönsä jossain muualla kun himas. Metrot kun kulkee viikolla vaan n.12 asti, vklp kahteen, ja RER junat ihan pikkasen myöhempään. Aika suosittua on myös ottaa sit se eka juna/metro sillon puol kuus...
   Taksilla bilistely on melko suht halpaa, mut ei se sit näillä au pair tuloilla jos usein joutuu pitkii matkoja kulkemaan.

   Toivottavasti autto ees vähäsen, kysy ihmeessä lissää jos tullee mieleen!

   bisous!

   Poista
 2. lähetin sulle sähköpostia ois tosi kiva jos vastaisit (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sry, oon tosi huono tsekkaan s-postia! Mut vastattu on! :)

   Poista
 3. Onpa i-ihana blogi sinulla <3 Ihan huippu :) Pitää lukea kaikki postauksesi !

  http://tartu-hetkeen.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, ihana mieli tullee aina tämmösistä kommenteista:) käyn tutustuu myös sun kirjotuksiin, oon varma et sunkin blogi on tosi ihana!

   Poista