keskiviikko 6. maaliskuuta 2013

Ehkä paras Pariisimaanantai

Maanantait eioo läheskään aina kamalia. Joskus, mutta ei aina. Ja lomamaanantait ne vasta vähemmän kamalia ovatkin! Mun maanantaihin kuului ihanan leppoisa ja aurinkoinen (bileillan jälkeinen) aamu, aurinkoa, kavereita, piknikkiä, puistoja, lisää aurinkoa ja ensimmäiset terassikahvit. Ihanaa kun paistaa tuo keltainen mollukka  ja on lämpöä, kaikki näyttää niin erilaisemmalle, paremmalle. Sunnuntai-illan yhdet taas muuttuivat muutamiksi ja muutamat aamuun asti bailaamiseksi, mikäs sen ihanampaa. Yhtään ei hymyä hyydyttänyt edes että koko päivä tuli vietettyä eilispäivän kotivaatteissa. Koko päivä oli vain yhtä suurta onnellisuutta, sellaista tukahduttavan voimakasta joka syntyy kiitollisuudesta sitä kohtaan mitä on saanut, ja vilpittömästä ihanien ihmisten aikaansaamasta ilosta.Maanantaina taas rakastin elämääni, rakastin ystäviäni, ja erityisesti rakastin Pariisia <3 Kerrankin kaikki oli tosi jees. Eikä tiistaikaan kyllä huono ollut: taas paljon kavereita, aurinkoa, puistoja, ensimmäiset kevätjätskit, iltapäivän viinipiknik Eiffelpuistossa ja siitä seurannut poliisien nuhtelu, ystävien kanssa kokkailua ja tapahtumarikas bailuilta.
Converset ja nahkatakki: tietää että on kevät. Vähän liikaa viiniä ja kiireetöntä oleilua ystävien kanssa: tietää että on loma.

2 kommenttia:

 1. Ihana lookki! :) Mulla alkaa kutkuttaa Pariisiin ku lukee näitä postauksia, katakombitki jäi viime kerralla väliin vaikka etittiin sitä sisäänkäyntiä ainaki tunti... Mutta nuo kaikki rakennukset on niin kauniita ja ihanaa ja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos!:) Ja huomaatko: pää alkaa pikkuhiljaa olla sellainen hyvän vaaleanpunainen... Kyllä se vielä onnistuu!
   Tuu Puf kyllään, lennot ei oo tänne ees kalliit! Pariisi on ihana, harmittaa kun välillä vaan uppoutuu niin arkeen, että unohtaa nauttia siitä missä sitä on.

   Poista