lauantai 2. maaliskuuta 2013

Blogirakkautta!

Sain Ainolta rakkautta blogisydämen muodossa:


Jee miten ihanaa, eihän tästä voi tulla kuin tosi hyvälle tuulelle! Kiitos sinne Au Pair Spiritin suuntaan ihan hurjastipaljon!

Säännöissä sanotaan, että nyt minun kuuluisi jakaa rakkautta viidelle suhteellisen uudelle (tai ainakin alle 200 lukijaa omaavalle) bloggarille. Tämä ei ollutkaan ihan easybeasy, koska periaatteessa inhoan blogeja (joo tiedän), eikä lukulistallani ole niitä kovinkaan montaa. Kaipaan että blogissa on jokin juttu, en jaksa lukea blogeja joita päivitetään vain päivittämisen takia. Ja varma tapa saada karkotettua minut lukulistalta on puhua urheilusta tai ruoasta. Olen siis bloginirso!

Kuitenkin on joitakin blogeja joista (tai joiden takapiruista!) tykkään kauheasti, ja heille nyt heitän sydämen:
 • Annille, Clicks (jooo on ruoka ja vähän reenijuttuakin, mutta Anni on muuten niin ihana  ja höpö että täällä ne eivät edes ärsytä!)
 • Jadelle, Mustikkamuru (ei enää omalla lukulistallani, juuri aiemmin mainittujen syiden vuoksi, mutta pitkään jaksoin Jaden elämää seurata!)
 • Pufille, Pufbehaviour (Ihana tukka, ja iiiihana kirjoittaja joka niin tosi-ihanasti aina jaksaa vastata kaikkiin ärsyttäviinkin kommentteihin ja kysymyksiin. Ei uusi bloggari, mut whocares)
 • Kreetalle, Aquí y ahora (hirmu söpösti kirjoitettu au pair -blogi)
 • Iinalle, My Life In London (toinen au pair-blogi, joka saa aina vaan hymyn huulille)

Olkaa hyvä, rakastetaan kaikki toisiamme muutenkin kuin täällä blogisfääreissä.

3 kommenttia:

 1. Kiitos blogirakkaudesta!! Mun on varmaan pakko kirjottaa tämmönen eteenpäinki ku tuli itelleki nii hyvä mieli :D Kiitos siitä ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. EIKÖ TUUKKIN! Ylleensä mä inhoon kaikkee tämmöstä, mut tää oli niin hyvänmielen juttu, että pakko oli laittaa etteenpäin:) Ole hyvä vaan, kiitos ittelles ku autat minnuu tukkakriiseissä ja viihdytät kivalla bloggaamisella:)

   Poista