maanantai 11. maaliskuuta 2013

People are gonna stare. Make it worth their while.

 Etukäteen pelkäsin vähän, että mitenkähän ranskalaiset pinkkiin päähän suhtautuvat. Olen kuitenkin saanut vain ja ainoastaan positiivista palautetta, vieläpä yllättävän paljon ja erittäin yllättäviltä tahoilta! Päivittäin joku kehuu tukkaani metrossa, kaupassa tai kadulla. Myös vanhemmat lasten kouluilla ovat monet kehaisseet, ja lasten parissahan pinkki tukka on ollut ihan hurja hitti! Tyttö 5v sanoi, että koulukaveriensa mielestä olen kaikkein coolein nunu.

Suhteellisen paljon hiukset herättävät huomiota, ja ensin jaksoin sitä fiilistellä. Tukkaani tuijottamaan jääville saatoin vilkuttaa, iskeä silmää tai jopa niiata, erityisesti jos oli hyvä päivä. Se aiheutti usein huvitusta,ja minusta oli kiva saada ihmiset hymyilemään.

Kampaamotovat erityisen hauskoja. Ei ole kerta eikä kaksi kun koko kampaamon väki, asiakkaista työntekijöihin, on syöksynyt ikkunaan katsomaan perääni.
Vaikka pinkki onkin kiva, niin ihan painajaismaistahan tämän kanssa on elää. Koko ajan saa värjätä, ja sitten väri ei tartu eikä kulu tasaisesti, ja joka aamu pää on aina vähän eri värinen. Tukka elää ihan omaa elämäänsä, ja siihen tulee vain sopeutua. Täydellisen vaaleanpunaisen metsästäminen onkin lienee suht ikuisuusprojekti.


4 kommenttia:

 1. Aivan ihania tukkavärkkejä! Tuli itsellekin himo pinkkiintyä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Tykkään kyl kanssa ihan hirveesti, vaikkakin on tosi vaivalloista pitää yllä. Mut siltikin sanoisin että GO FOR IT, kaikkee pittää kokkeilla:))

   Poista
 2. Aivan ihanat hiukset!! Tosi rohkea ja omaperäinen veto. Respect! :---)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi thänks, hyvä mieli tullee tommosista kommenteista:))

   Poista