torstai 21. maaliskuuta 2013

Shakespeare and company

Minulla ei ole oikein mitään kerrottavaa. Elämässä tapahtuu ihan hirveästi, mutta samalla ei oikein mitään. Pariisista ei oikein osaa kirjoittaa, kun täällä on ollut niin kauan. Tämä on nyt koti, on tullut sokeaksi hienouksille ja erikoisuuksille.

Yksi päivä lomalla kävin kuitenkin itselleni uudessa, aivan ihanan tunnelmallisessa paikassa!

Shakespeare and company -kirjakauppa sijaitsee St. Michelissa, Notre Damen lähellä, ja on erikoistunut englanninkieliseen kirjallisuuteen. Kirjakauppa on esiintynyt mm elokuvissa Before Sunset ja Midnight in Paris. Monien kuuluisien kirjailijoiden sanotaan henganneen täällä, ja paikka itsessään on jonkinmoinen turistinähtävyys.


Ihana, pieni ja intiimi kirjakauppa sisältää myös lukutilan, jossa saa lukea vanhoilla sohvilla joko omia tai kaupan kirjaston kirjoja. Yleensä joku intoutuu soittamaan pianolla pari biisiä, ja suosittua on myös jättää lappu yhdelle seinälle. Sinne mekin ystäväni kanssa kirjoitimme lipareen, muistoksi toisillemme.

Tämä on juuri sellainen mesta, minne on ihana tulla vain olemaan ja miettimään, kun ei jaksa olla kotona muttei toisaalta seurassakaan.

Ps. Ihanan Birdyn musiikkivideo on kuvattu tuolla!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti