sunnuntai 5. elokuuta 2012

Balleriinatassuttelua

Olen aina inhonnut balleriinakenkiä. Ne ovat huonot jalassa, epäergonomiset sekä rumat. Lisäksi, kyseiset jalkineet aiheuttavat yleensä rakkoja, hiertymiä, ja istuvat huonosti räpyläjalkoihini. En siis ole oikein koskaan ymmärtänyt miksi ihmiset niitä käyttävät.

Kuitenkin, nyt keväällä, ostin elämäni ensimmäiset ballerinakengät! Olin ystäväni kanssa kirpparilla, ja näin söpöt, leopadikuvioiset tossukat yhden myyjän tavaroissa. Kengät olivat kuluneet ja kannoista vähän rikki, mutta niin ovat kaikki omatkin kenkäni yleensä! Koin asian vaan niin, että oli ihanaa kun joku oli pehmittänyt muodon jo valmiiksi.Maksoin kengistä 20 senttiä, ja olen rakastanut niitä koko kesän! Ne ovat maailman helpoimmat laittaa jalkaan, ja käyvät melkein mihin vain ja minkä kanssa vain. Rakkoja tulee näistäkin, mutta nykyään pystyn hieman paremmin ymmärtämään balleriinoissa kulkevia.

Toiset kesän lempparikengät ovat kanssa kirpparilöytö keväältä. Nekin olivat jo ostettaessa aika kuluneet, mutta niin kai voi käytetyistä kengistä olettaakin.

Näistä kengistä taisin maksaa jonkun parisen euroa, ja ne ovat olleet ihan huippuostos. Tykkään, kun on vähäsen edes kantaa, ja näillä on ollut tosi kiva tassutella kesäisiä katuja :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti