keskiviikko 29. elokuuta 2012

Läksiäiskengät

Bongasin joskus Nellystä iiihanat strassein ja niitein koristellut kengät, ja nämä popot ovat kummitelleet mielessäni jo kauan. Niinpä päätin kokeilla tehdä niistä oman versioni.

Ostin kirpparilta Biancon nudenväriset, satiinipäällysteiset kengät. Maksoin kengistä  vain 2 euroa, mutta niiden kangas olikin aivan järkkylikainen ja kulunut. Irrotin kengissä olleet ruusukoristeet, ja aloin vain lätkiä kuumaliimalla kaikkia huushollista löytyviä koristeita kiinni.Ensimmäisessä kuvassa lopputulos, vieressä kuvaa kun projekti vielä vaiheessa.
Alla valmis pari.Pidin kenkiä siis jo yhden illan, kun vietimme tavallaan läksiäisiäni. Itse tykkäsin kengistä ihan hurjasti, ja huomiota ne herättivätkin. Palaute oli aika vaihtelevaa; toisten mielestä ihanat, ja toisten mielestä kamalat.

Yhdistin kengät vaaleanpunaisiin kangashousuihin, valkoiseen löysään toppiin jossa vaaleanpunainen ruusuprinttisydän, mustaan bleiseriin ja hopeisiin glitterlaukkuun. Ei ollut mikään harkittu kokonaisuus, kaikki vaatteet vaan oli jo pakattu ja piti turvautua siihen mitä sattui olemaan päällä tai kaverin kaapissa. Alla vielä Polyvoressa kokoamani sinnepäin -demostraatio illan asustuksesta.
Ja niillä ihan alkuperäisillä himotus -kengillä.


Weekend outfit

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti