perjantai 17. elokuuta 2012

Muotibloggari -look

Viime syksynä näin kuopiolaisen ystäväni kanssa Jyväskylässä tytön, jolla oli päällään tiukat, revityt farkut (ehkä shortsit?), maiharimaiset kengät, löysä yläosa, herrainhattu (tai muu lierillinen hattu), ja kaulassa pari erimittaista riipusta. Vähän jotain kirpparivaatetta, vähän jotain niittiä jossain. Hiukset olivat pitkähköt ja hieman laineilla. Meikkiä tytöllä oli muuten vähän, mutta huulet oli punattu. "Ihan varmasti joku bloggaaja" sanoi kaverini, ja minä olin ihan että "häh?"

Nyt, noin vuosi myöhemmin, ymmärrän mistä ystäväni mielleyhtymä tuli. Tuo ennen niin erikoinen "bloggarityyli" on nykyään tullut niin yleiseksi että joka kolmas teini täyttää äskettäin luettelemani kriteerit.

Äskettäin kahvilla naureskelimme erään saman ilmiön huomannee ystäväi kanssa tälle massailmiölle, ja hymy nousi huulille myös parin päivän päästä kun tajusin itse pukeutuneeni ihan samalla tavalla.

Paita Marimekon (mummin vanha), hattu Seppälän alesta, farkut H&M, kengät äitin.


Pääkallokoru uusi mutten muista mistä, pidempi koru ikivanhaVielä jos farkut olisivat olleet enemmän hajalla, niin olisin ollut oikein uskottava :D

[Toivottavasti kukaan nyt ei ota tätä liian ryppyotsaisesti; en oikeasti vakavissani harrasta tällaista lokeroimista, eikä kuvatunlaisessa tyylissä ole mielestäni yhtään mitään pahaa!]

Bongasin vielä lookbookista pari bloggaria, joiden tyyli edustaa aika vahvasti tätä "muotibloggarilookkia":

http://thelmanblogi.blogspot.fi/
http://lizyinwonderland.blogspot.fi/
http://mikariittaaonnelliseenelamaan.blogspot.fi/


Ps. Miksi niin monia kutsutaan juuri muotibloggareiksi, kun yleensähän he bloggaavat enemmän vain omasta ulkonäöstään ja tyylistään, eivätkä niinkään muodista? Tai sitten nimitystä käytetään vaan me, jotka ei paremmin tiedetä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti