maanantai 27. elokuuta 2012

Shopping in Nice

Kesäkuussa vierailin viikon siskoni luona Nizzassa. Aivan ihana kaupunki,jossa sain viettää aivan ihanaa aikaa.

Koska olin ulkomailla -jossa tarjonta ja hinnat ovat ihan eri luokkaa kuin meillä kotosuomessa- niin annoin itselleni luvan shoppailla. Ja ah kuinka ihanaa olikaan kiertää kauppoja ilman mielipahaa siitä, kun ei saa mitään viedä mukanaan!

Ilokseni sain huomata, että ostelemattomuus on vaikuttanut siihen, millä perusteella valitsen ostettavia vaatteita, kuten myös huomattavasti siihen, kuinka paljon tulee ostettua. Tiedostan paremmin, minkälaisia vaatteita oikeasti käytän, ja minkälaisia kaappini kaipaa, enkä haali mukaani ihan jokaista vähänkin kivaa rytkyä.


Olen muuttunut hamstraajasta harkitsijaksi.
Nizzasta mukaan lähti muunmuassa kuvan valkoinen pitsipaita, jossa on ihana syvä v-selkä, sekä alemman kuvan toppi, jossa on kaksi kerrosta, ja ohut musta, leopardivuorinen bleiseri. Myös molemmissa kuvissa oleva kello oli paikallinen ostos.
Löysin myös villit riikinkukkohousut, joihin kaikki lähipiirissäni eivät ihan syttyneet, mutta jotka olivat mulle ihan kesän lempparihousut!
 
Tottakai pit ostaa myös jotain jalkineita! Koska en (muka) omistanut yhtään sandaaleja, ostin kahdet, vähän arkisemmat ja sitten toiset bling -versiot. Kotonahan sitten tajusin että olihan niitä pareja kaapissa ennestäänkin jo viidet...Yhdet korotkin ostin, nämä mustakultaiset,  maksoivat parisenkymppiä. Tosin, myin ne jo eteenpäin ystävälleni, vain yhden käytön jälkeen :D

Parannettavaa ostotottumuksissa siis selkeästi on edelleenkin, mutta ylpeänä voin todeta, että eteenpäin ollaan jo menty huimasti.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti