sunnuntai 12. elokuuta 2012

Just loving my new pink bag

Tapoin taas aikaa hengailemalla kaupungilla, ja Ginalla oli iiiihana pinkki, salkkumallinen laukku puoleen hintaan.  En ole varsinaisesti mikään laukkuihminen, yleensä tärkeintä kassissani on käytännöllisyys ja koko. Laukkuun pitää mahtua treenikamat ja koulukamat, usein kannan mukanani myös kaikkea muutakin, kuten meikkejä. Niinpä suurin osa käyttämistäni laukuista ovat isoja, pussimaisia ja -noh- tylsiä. Olen kuitenkin alkanut tykätä salkkutyylisistä laukuista.


Arkilaukkuja joita nykyään eniten käytän.
En ostanut pinkkiä ihanuutta heti, koska se oli aika kallis (n. 15e) suhteessa siihen, mitä yleensä laukuistani maksan. Myös väri epäilytti, en ollut varma tulisiko käytettyä niin räikeää sävyä, varsinkaan pinkkiä! Tuote jäi kuitenkin kummittelemaan mieleeni ja pari yötä nukuttuani kävin sitten ostamassa sen. Ja nyt oon ihan rakastunut, tämä on yksinkertaisesti vaan aivan mielettömän ihana kassi:) Treenikamat mahtuvat just ja just, ja väristäkin olen oppinut tykkäämään. Se on semmoinen joka saa minut sisäisesti hymyilemään joka ikinen kerta kun näen tuon kassin.



Yleensä, jos jokin ostos epäilyttää, niin olen sitä mieltä että kannattaa nukkua yön yli ennen kuin tekee päätöksen. Kuitenkin, tämä olisi esimerkiksi ollut semmoinen asia joka ois varmaan harmittanut pitkään jos laukkuja ei olisikaan enää ollut! Joskus siis kannattaa ihastua ihan head over heels ja uskaltaa luottaa siihen tunteeseen. Parhaat ostokset ovat kuitenkin -itselläni ainakin- useiten niitä, jotka hieman epäilyttävät.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti