maanantai 3. syyskuuta 2012

Kenkäpulmia

Ensin ajttelin, että lopettaisin blogini kun lakkokin loppui. Mutta pää on nyt tottunut kirjoittamiseen, ja jatkuvasti prosessoi uusia ideoita mahdollisiksi teksteiksi. Enemmän pohdintaa sisällön suunnasta ja muusta tulee sitten kun  elämä vähän täällä ranskanmaalla rauhoittuu.

Kun pakkasin matkaani, niin yritin valita vaatteet sillätavalla, että omistaisin sitten sellaisen peruskivan varaston, josta saisi koostettua toimivia -mutta itseni näköisiä- kokonaisuuksia tilaisuuteen kuin tilaisuuteen. Kunnianhimoinen tavoite, tiedän, mutta tähänasti koen onnistuneeni melko hyvin.

Paitsi jalkineiden suhteen.


Jos on erittäin rajallinen määrä kenkiä, jotka saa ottaa mukaan, niin mikähän idea on valita kumpparit, leopardiballeriinat, korkkarinilkkurit, saappaat ja paljettitennarit? Korkkarit ja mustat nahkasaappaat olivat oikeasti hyvä veto, kumppareitakin luultavasti arvostan myöhemmin syksyllä, mutta olisin voinut vähän ajatella ennen kuin päätin ottaa ainoiksi tällä hetkellä käyttökelpoisiksi arkikengiksi vain eläinkuvioituja?

Vaikka kuvien paljettitennarit ovat aivan ihanat, niin ne ovat asussa helposti aika huomiotaherättävä elementti, ja rajoittavat siis helposti muuta pukeutumista, jolloin mun hienosti mietityt asuyhdistelmät menee ihan mönkään kun niiden kanssa ei ole kenkiä!
Lisäksi, kyseiset popottimet ovat jo aika rikki, ja lähes päivittäin ihmettelen tosiaan, että mitähän sitä on päässä liikkunut kun olen nämäkin tänne asti raahannut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti