torstai 27. syyskuuta 2012

Kynsi-ikävä

Minulla on ollut on-off -suhde rankennekynsien kanssa jo vuosia, ja kun itsellä oli kynsientekokamat, niin rakkaus ei käynyt kovin kalliiksikaan. Jätin kuitenkin kaikki kynsiasiat Suomeen säilöön, ja olen koettanut pärjäillä ihan omien nysieni kanssa. Huonosti ollaan tultu toimeen, ja kova ikävä on jo geelejä!

Ranskassa ei harrasteta tekokynsiä. Ei muuten ripsien- tai hiustenpidennyksiäkään! Yhdellä naisella näin rakennekynnet, ja niitäkin oli jäljellä vain osassa sormista. Oletan, että kynsien teettäminen täällä olisi aikasen hintavaa; tietää en voi, kun yhteenkään niitä taiteilevaan paikkaan en ole törmännyt.


Kirahvikuviota ihanalla kiillolla


Ikävää edes vähän helpottaakseni ostin Claire´silta ihan tavalliset tekokynnet. Maksoivat vitosen, joten ei mielestäni kovin paha hinta. Olen nyt päivän näitä pitäny, ja ah kun on ihanaa kun on taas siistit sormet! Nämä ovat vain tosi lyhyet, ihan hassua kun periaatteessa on tekokynnet mutta niistä puuttuu se elementti mikä rakennekynsissa  minusta on ihan parasta: pituus.


Sain myös (vihdoin!) aikaiseksi ostaa kynsiviilan, sekin Claire´silta. Vaikka kaiken maailman ihania glitter- ja karvaviiloja minulla on ollut, niin tämä riikinkukkokuvioinen menee kyllä lemppareihin!Lisäksi kuvassa pari viikkoa sitten ostettu The Body Shopin manteli -käsivoide. Olen sitä ahkerasti käyttänyt, ja tykkään paljon. Eikä hintakaan ollut paha, maksoin tuubista 4e (taisi kyllä olla joku tarjous.) Kynteni ovat myös olleet vahvemmat kuin ikinä, mutta en tiedä paljonko sitten voiteella on siihen merkitystä, voi johtua myös ruokavalion muutoksista.

Ihan fiilistelyn vuoksi vielä kuva viimeisistä kynsistä jotka Suomessa itselläni oli:


Näistä tykkäsin ihan älyttömästi, niissä oli kaikki ihana samassa: glitteriä, loepardikuviota sekä strasseja. Siistit mutta näyttävät. 
Voih, ehkäpä sitten jouluna taas...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti