maanantai 24. syyskuuta 2012

Hiussähellystä

Aiemminkin jo täällä pohdiskelin, että mitä tekisin hiuksilleni seuraavaksi. Kesän aikana kun punainen muuttui pikkuhiljaa blondiksi, jossa latvat olivat pinkkipunaiset, ja nyt syksyn tullen halusin uutta väriä.

Yleensä värjään hiukseni itse kotona, enkä muista ehkä kertaakaan kun olisi oikeasti epäonnistunut tulos tullut. Nyt en kuitenkaan kotivärjäyksellä saavuttanut sellaista hiusta kuin olisin toivonut.

Halusin ensinnäkin eroon pinkeistä latvoista, ja olin niiden antanut haalistua jo jonkun aikaa. Lisäksi halusin eroon keltaisuudesta hiuksissani. Ostin siis voimakkaasti vaalentavan värin, ja jonkun vaaleanruskeahkon. Latvoihin vetäisin tuon vaaleamman sävyn, ja juureen sekä about puoleen pituuteen asti sen tummemman.

Muuten tukasta tulikin ihan älyttömän kiva, mutta vaalenpunainen  jäi tiukasti latvoihin. Kun pikkutytöt vielä kommentoivat uutta väriäni sanomalla että "Joo, sun tukka on oranssimpi nyt!", päätin, että tämä olkoon vain hetkellinen välivaihe.


Pari kuvaa erilaisissa valaistuksissa.

Kuten kuvista näkyy, niin saksin myös hiuksiani -aika paljonkin. Mielessäni on olemassa hienon hieno raja milloin tukka on pitkä, ja milloin ei. Harmittaa, kun minusta tämänhetkinen reuhka ei ole tarpeeksi pitkä. Mutta kylläpä se siitä kasvaa!

Väriä sen sijaan jaksoin katsella sen vuorokauden, kunnes marssin kampaajalle ja värjäytin koko pään taas punaiseksi. Tarinaa kampaajareissusta on kanssa tulossa, oli aika kokemus!


Esimakua punaisesta tukasta!
(Kuva otettu Lady Gagan konsertista, that´s why the make up. Konsertistakin tulossa juttua!)

3 kommenttia:

 1. No tää punainen on kyllä just passeli :)

  VastaaPoista
 2. Kiiti, kyllä kans viihdyn. Koen olevani luonteeltani enemmän punapää kun blondi:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaahan sitä pysyä siinä mikä itsestä parhaalta tuntuu :)

   Poista