perjantai 14. syyskuuta 2012

Love my BB

Keväällä kun alkoi telkkarissa pyöriä Garnierin rasittava "bb, Beebee, BB" -mainos, rakastuin ihan tuohon mainostettuun voiteeseen. En sitä kuitenkaan koskaan ostanut, koska
      a) värisävyt olivat itselleni molemmat huonoja
      b) ei ollut koskaan tarpeeksi rahaa

Onneksi en ostanutkaan, koska nyt olen löytänyt jotain mielestäni vielä parempaa!

Jonkun lehden mukana tuli L´oreal Parisin Nude magique BB creamin näyte. Ensin hihittelin harmahtavalle litkulle jossa oli jotain palleroita, mutta kun sitten hankasin ainetta naamaani niin ihastuin! Nuo "pallurat" ovat siis värirakeita, jotka levitettäessä rikkoutuvat ja sulautuvat näin ihon omaan sävyyn. Tulos on luonnollisen näköinen, ihanan mattapintainen mutta heleä, ja ihon sävy mukavasti tasaisempi.


Kuva Sokoksen verkkokauppa

Olen aina inhonnut meikkivoiteita, ja siksi tämmöiset monitoimituotteet ovat mielestäni aivan mahtavia. Nyt, juuri ennen Pariisiin muuttaessani ajattelin kerrankin panostaa ja ostin tämän n. 16 euroa maksavan tuubin itsellenikin. (En muista milloin olisin viimeksi maksanut mistään kosmetiikkatuotteesta yli kymppiä, joten tämä oli tosiaan suuri asia minulta).


Tällä hetkellä L´orealin BB -voide kuluu joka-aamuisessa käytössä. Miinuksena on sanottava, että kovin riittoisalta ei pieni putkilo tunnu, hupenee aika hurjaa vauhtia. Ja koska nyt elämänmuutokset ovat saaneet ihoni kukkimaan, niin sekoitan pienen tipan meikkivoidetta myös mukaan, ihan vain saadakseni hieman peittävämmän tuloksen. Mutta siltikään, en ole katunut että päätin tähän hieman törsätä!:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti