maanantai 17. syyskuuta 2012

Piiiiitkä perjantai

Viime perjantaina päätin ottaa itseäni niskasta kiinni ja vihdoin hoitaa itselleni kunnon netin ja ranskalaisen puhelinliittymän. Noooh, helpommin taas sanottu kun tehty. Vaikka olin henkisesti valmistautunut odottamaan ja tappelemaan sadassa eri paikassa, oli kaikki silti tuplasti vaikeampaa kuin olisin kuvitellut.

Selvisi, että jotta saisin liittymän, tulee minulla olla ranskalainen pankkitili. Ja pankkitilin avaamisen tarvitsee sata eri lippua ja lappua, joita tässä nyt on yritetty viikonlopun aikana hommailla. Kunhan joskus (ehkä!) saan sen liittymän, niin voin yksityiskohtaisesti selittää tämän monimutkaisen prosessin.

Aiemmin kerroin ettei porukka täällä kulje verkkareissa tai kollareissa. Perjantaina tiesin kuitenkin joutuvani odottamaan pitkiä aikoja (kerrankin olin ennalta viisas!) ja halusin laittaa päälleni jotain oikeasti mukavaa ja helppoa. Lisäksi, suihkuani oli korjattu enkä saanut sitä vuorokauteen käyttää, joten tukka oli järkyttävän likainen. Lainasin kyllä au pair-perheeni suihkua, mutta en jaksanut siellä hiuksia pestä.


Paita Nizzasta / Housut Sock shop /Neule kirpparilta /Kengät Spiritstore


Palasin siis täällä hyvin epätyypilliseen rentoilutyyliin. Vetäisin jalkaani uudet (10e) iiihanan pehmeät ja superohuet mustat trikoo porkkanahousut ja ihan mun lempparin, rusettikuvioidun sinisen neuletakin (jota kyllä kaikki kaverit Suomessa sekä äitini vihaavat). Yhdistin kuitenkin nuo kiiltäväkankaiseen toppiin, jotta asuun tulisi vähän kontrastia ja eri tyylejä, enkä näyttäsi ehkä ihan niin roskiksesta heränneeltä.

Onneksi päivä parani iltaa kohden, ja minäkin vähän ihmisöidyin lähtiessäni sitten Pariisin yöhön!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti