lauantai 15. syyskuuta 2012

Hiushaaveita

Syksy hiipii pikkuhiljaa tännekin, ja vaikka päivät ovat edelleen lämpimiä niin aamuisin sekä iltaisin saa vetäistä takin päälle. Lämpölamput hohkaa terasseilla, maksimoiden katukahvilakauden pituutta.

Syksyn tulon huomaa myös mielessä; hirveästi himottaisi saada tai tehdä jotain uutta. (Niinkuin tämä toiseen maahan muutto ei olisi tarpeeksi....) Aina syksyllähän sitä haluaa aloittaa uuden elämän, syntyä uudestaan joksikin toiseksi, kunnes sitten muutaman kuukauden päästä huomaa taas palanneensa siihen samaan ja vanhaan. Tällä kertaa se uusi elämä tuli kuin itsestään, ja nyt himotuksessa onkin uusi tukka!


kuva lainattu täältä

Koko kesän olen ihastellut liukuvärjättyä tukkaa, mutta valitettavasti tämä näyttää paremmalta niin, että juuri on tumma ja latvat vaaleammat, eikä toisinpäin. Itselläni kun on luonnostaan aikasen blondi tuo juurikasvu, niin olisi aika työläs pitää nättinä. Ja täällä olen nähnyt niin monta rumaa versiota tuosta tyylistä, etten enää ihan niin ihastunut ole.Kuva täältä

Myös punainen pehko houkuttelisi taas. Kun etsiskelin värjäysideoita, niin törmäsin yllä olevaan kuvaan, ja ihastuin. Kuvan tukka on väriä, mallia ja kampausta myöten aivan täydellinen! Tosin onhan tämänkin kanssa sama juurikasvuongelma... Lisäksi, en tiedä onko täällä kuinka kallista käydä kampaajalla, ja itse en ehkä uskaltaisi lähteä tuollaista värjäämään, varsinkaan kun on niin epätasainen tämä sävy tällä hetkellä päässä.

Sen olen kuitenkin päättänyt, että blondina en täällä jaksa enää olla. Tummien ranskalaisten joukossa saa hieman liikaa epätoivottua huomiota vaaleilla hiuksilla. Vaikka tilanne ei varmasti ole läheskään niin paha kuin olen kuullut jossain vaikka Etelä-Amerikan maissa olevan, niin silti olen kyllästynyt metrossa huuteiluihin ja muihin kivoihin huomionosoituksiin. Eli kai se värjäyskierre olisi jokatapauksessa edessä.

Vaiko ehkä sittenkin jokin uusi lävistys....?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti