torstai 20. syyskuuta 2012

Uusia koruja!

Olen tuskaillut kun Pariisin korukokoelmani on ollut niin ahdistavan pieni...! Olen tottunut siihen että joka tilanteeseen ja asuun on monta vaihtoehtoa mistä valita. Täällä noita samoja on saanut pyöritellä päivästä toiseen.


Mukanani Suomesta Pariisiin muuttaneet korut.


Okei, pystyn jo kuulemaan tuhahtelun: "ai tossako muka vähän?!", mutta hei, kaikki on suhteellista! Ja pointtina oli enemmän kuitenkin, että olen kyllästyny noihin samoihin vanhoihin jo. Mutta myönnän, että eivät ne noin kasaan laitettuna niin vähältä näytäkään..

Jokatapauksessa, ostin koruja lisää! Claire´silla oli ALE pömpeli, ja mikäänhän ei houkuta minua luokseen kuin punaiset hintalaput! Mukaan lähtikin sitten ihan kiva kasa (rihkama)helyjä:)Hello Kitty -sormus ja kaulakoru!

Rrrrakastan Hello Kittyä, ja minusta nämä viikselliset versiot olivat vielä aivan hulvattoman mahtavia!

Lähtipä mukaan myös nude kynsilakka (1e) sekä glitterluomiväri. Yleensä tuollaiset glitterit ovat aivan surkeita ja hilettä on vain päällä, mutta tämä oli positiivinen yllätys! Vaikka, euron hurjaan hintaan nyt laatutuotetta odotinkin . Ehkä tästä kerron joskus vielä enemmän.
Kuvista näköjään unohtui yksi hopea-musta sormus, sekä veikeä käärmesormus.

Pitkään aikaan en ole ollut niin hurmio-onnellinen kuin näiden helistessä laukussani. Korut ovat vaan aina saaneet minut ihan fiiliksiin, ja niin nytkin. Eikä edes tuntunut (melkein) missään laittaa kerralla lähes 30 e helyihin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti