sunnuntai 16. syyskuuta 2012

New look ja oivalluksia

Kävin viime viikolla New Look nimisen ketjun yhdessä liikkeessä, ja ihastuin ihan kympillä! Paikka on halpa -hintatasoa H&M tai jopa halvempi- ja siellä oli älyttömän kivoja vaatteita.

Kiertelin siis innoissani ympäriinsä ja ihastelin kuteita. Hetken päästä kuitenkin tajusin, ettei mikään ollut kuitenkaan niin kivaa että olisin sen ostanut. Koska kaikki oli halpaa ja kivaa, niin mikään ei oikein enää tuntunut löydöltä.

Olen aina ajatellut omaavani melko vahvan tyylin. Kuitenkin, jos on selkeä ja vahva oma tyyli, niin eikö silloin pitäisi pystyä kaupasta poimimaan juuri ne itselle sopivimmat vaatteet? Eikai silloin päättömästi ihastu kaikkeen, rakastumatta kuitenkaan mihinkään?

Olen tätä tuumaillut tässä jonkun aikaa, ja päätynyt siihen, että rakastun löytöihin. Se on se hinta-laatu-historia-erikoisuus -suhde joka minua sykähdyttää, eikä hullaannuttamaan riitä ainoastaan kiva vaate kaupassa. Paitsi ehkä ihan poikkeustapauksissa.

Ja tyylistä sitten; tyylini on enemmän kokonaisuus, kun yksittäiset vaatteet. Lähes kaikki vaatteet voivat olla minun tyylisiäni, jos ne on yhdistetty oikein!;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti