tiistai 18. syyskuuta 2012

Viime viikon shoppauksia

En viime viikolla yrittänyt oikeastaan shoppailla, mutta pidin silmät auki aina kiinnostavien löytöjen varalta. Ja kyllähän sitä tuli jotain osteltuakin. Voi olla, etten ole nyt ihan niin tarkka vielä budjetistani tai valikoiva ostosteni suhteen, vielä on vähän alkuhuumaa ilmassa. Ja kun jään miettimään jotain, että onkohan järkevä ostos, niin takaraivossa pieni ääni muistuttaa, kuinka vähän kamaa omistankaan. Usein tuo ääni voittaa väittelyn aika nopeasti, joten hieman lepsusti olen antanutkin itseni shoppailla vielä toistaiseksi.

Khakin vihreä kauluspaitamekko 5e, vihreä neuletoppi samoin 5e, kukkamekko 10e.

Matkalla puhelinoperaattirikauppaan törmäsin Côte a côte -nimiseen liikkeeseen, jossa oli myös outlet puoli. Sieltä tarttuikin sitten mukaan yllä olevat vaatteet, sekä korkeavartiset, siniset tekomokkasaappaat. En jaksanut sovittaa vaatteita, vaan summamutikassa arvailin kokoja:D Muuten menikin aika nappiin, mutta mekko olisi saanut olla ehkä koon pienempi; nyt se on päällä vähän muodoton.
Kynsistrassit 2,50 New Look, toiset kynsikoristeet ja -lakka 1e kpl metrotunnelista.
New Lookista taas hamstrasin kynsikoristeita, kun koko paketti maksoi vain sen kaksi ja puoli euroa. Suomessa pulittaisin samasta jonkun kympin?? Ostin siis kaksi niitä, ja matkalla metroon nappasin vielä jostain kojusta lisää kynsikamaa.

Kynsistrassien lisäksi New Lookista ostin ihan perusperus tummat pillifarkut (n. 13e) ja mustan, spagettiolkaimisen perustopin kolmella eurolla. Tuollaisia perusvaatteita sieltä on hyvä täydentää, niitä saa halvemmalla kuin vaikkapa hemarilta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti