keskiviikko 19. syyskuuta 2012

Kirpparisunnuntai

Pariisin kirpputoreja on kehuttu, joten suuntasin sitten sunnuntaina itse tsekkaamaan että miltä näyttää Porte de Vanvesin sunnuntaikirppis.

Odotin löytäväni antiikkikauppiaita huonekaluineen ja astioineen, mutta yllätyinkin iloisesti kun paikalla olikin lähinnä paikallisia myymässä vaatteitaan ja tavaroitaan.

Porte de Vanvesin kirpputori ei ole läheskään suurin, mutta aika mukavan kokoinen kuitenkin. Pari tuntia sai helposti auringon paisteessa kulumaan katsellessa ja ihmisten kanssa jutellessa. Tunnelma oli ihanan iloinen ja välitön, ja tulin ihmisistä hyvälle tuulelle. Vaikka kaikkialla kehotetaan tinkimään, niin tätä en oikeastaan harrastanut. Eikä kyllä tarvinnutkaan; hinnat olivat halvat ja myyjät ihan itse tiputtivat hintoja, pyytämättäkin!

Alla kirpparikiertely asu, postausta ostoksista luvassa myöhemmin tänään!Mekko Côte a côte /triikorytky H&M /niittivyö JC /sormusta en muista


Koko lookki oli jotenkin mulle ihan liian söpö, mutta yritän totutella tähän mekkojen pitämiseen! Ja mikä sen parempi päivä kun joku sunnuntai, jolloin kukaan tuttu ei nää mitä olen päälleni pistänyt :D


Tukka sutaistuna puolhuolimattomasti leteille. Jännä, että nyt kun hiukset
ovat taas pitkät, niin en osaa pitää niitä kiinni! Lyhyempi tukka oli
nimittäin auki erittäin harvoin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti