perjantai 14. syyskuuta 2012

Tyyli muutoksessa

Pariisilaiset pukeutuvat -yllättäen- tosi hyvin. En ole nähnyt vielä yksiäkään kollareita, mikä taas Kuopiossa tuntui olevan joka kolmannen lukiolaisen perusvaate. Naiset käyttävät paljon mekkoja, hameita ja korkokenkiä, ollen näin ihanan naisellisia ja tyylikkäitä aina. Minusta on ihanaa, kun lapsille laitetaan leikkipuistoonkin rimpsumekkoja ja pikkukengät. Vertauskohtana kun on ne suomalaisten kurahaalarit ja Prisman lenkkarit.

Asun melkoisen kalliilla alueella, ja täällä tuleekin lähinnä vastaan miehiä puvuissa. On hauskan näköistä kun nuoret miehet huonosti istuvissa puvuissaan polkevat citypyörillä töihin.

Ympäristö on vaikuttanut myös siihen, miten itse pukeudun (okei suuri vaikutus on myös säälittävän pienellä vaatevarastollan). Huomasin yksi päivä, että näytän koko ajan samalta -ja itse asiassa aika tylsältä. Päällä on koko ajan farkut, mustat pitkävartiset nahkasaappaat, joku hieman erilainen toppi, ja bleiseri. Ja kädessä keikkuu Guessin harmaa laukku (muuta isoa laukkua en vielä omista). Hiukset ovat suorana, ja yleensä auki. Koruja ei juurikaan ole.

Mustat farkut h&m / laukku Guess / sininen rimpsutoppi Only /bleiseri Nizzasta

Lookki on ihan kiva ja perussiisti, mutta en koe sen kuvastavan minua oikein millään tapaa. Pukeudun tylsästi ja persoonattomasti juuri sellaisella tavalla, jota olen aina mielessäni salaa hieman pilkannut. Suomessa en juurikaan pukeutunut näin asiallisen oloisesti, kuljin enemmän boheemissa kirpparilookissa, tai sitten tosi neitinä koroissa ja koruissa. Näistä vaatteista on tullut Pariisin "farkut ja t-paita" -eli jonkinlainen perusunivormu.Vaikka asu on koostettu ihan samalla kaavalla, niin tuona
päivänä koin olevani jopa hieman hurja;olihan sentään asussa
väriä, kuviota ja korviksetkin! Päällä siis Pimkien uusi t-paita
ja housut H&M, myös uudet

Mutta ehkä peruspäivän perustyyli saakin olla vain ihan kiva, ei joka päivä ehkä tarvitsekaan näyttää jotenkin supererikoiselta tai laitetulta. Kun loppujen lopuksi tärkeintä kai on, että kokee pukeutuneensa tilanteen mukaan, ja vaatteissa on mukava suorittaa päivän askareita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti