maanantai 10. syyskuuta 2012

Blogin tulevaisuudesta

Alunperin aloin kirjoittamaan jotta voisin valittaa shoppailulakon vaikeudesta ja pohtia sen lieveilmiöitä. Nyt olen lopettanut lakkoilun (yhteenvetoa fiiliksistä tulee myöhemmin), mutta jatkan kuitenkin kirjoittamista, hieman ehkä eri linjoilla tosin.

Koska kaikki on nyt uutta ja jännää täällä ranskanmualla, niin luultavasti tulee entistä enemmän kirjoitettua myös uuteen asuinpaikkaan liittyviä kuulumisia, ja ehkä hieman henkilökohtiasempia asioita sekä fiiliksiä kuin aiemmin. Pääpaino pysynee silti edelleen ulkonäköasioiden ympärillä; oman lookin kanssa leikkimisessä sekä pohdinnoissa eri ilmiöihin suhtautumisesta.

Vaikka nyt tää muutos ei ehken niin suuri olekaan -lienee luonnollistakin että blogi aina vähän hakee ja muuttaa muotoaa- niin itselleni se tuntuu jotenkin suurelta. Ehkä se on siitä, kun nyt on yhden aikakauden loppu, ja se alkuperäinen kirjpoituskipinän synnyttäjä on nyt poistunut. Kamalasti olisi tehnyt mieli myös muuttaa blogin nimeä -harkitsin jopa tämän lopettamista ja kokonaan uuden aloittamista- mutta ehkei se nyt ole ihan niin justiinsa.

Jatkossa siis luvassa about samaa kuin aiemmin, mutta enemmän Ranskaa, enemmän Pariisia, ehkä vähän enemmän myös Maarenia ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti