sunnuntai 30. syyskuuta 2012

Biker jacket

Muutama viikko sitten näin Mangon ikkunassa ihanan, mustan, biker -henkisen tekonahkatakin! Hintaa 39,99e.  Koska kaapistä löytyi jo musta lyhyt nahkis, niin kävelin vain ohi. Takki jäi kuitenkin kummittelemaan mieleen, ja samana päivänä niitä käveli kolme (3!!!) vastaan. Pariisin kokoisessa kaupassa jos onnistuu mitään vaatekappaletta bongaamaan useamman ihmisen päällä niin se on jo ihme.

Ajattelin, että ei voi olla sattumaa, ja palasin toisena päivänä sovittamaan takkia. Ja palasin toistekin sovittamaan, kuitenkaan ostamatta.

Pohdiskelin takin ostoa, kun hiustenvärjäys tuli ajankohtaiseksi. Ajattelin, että okei, maksan sen neljäkymppiä kampaajalle mutta en osta takkia. Samana päivänä ajattelin, että nooh nyt kun maksan sen neljäkymppiä Lady Gagan keikkalipusta, niin en osta sitä takkia. Aamulla sitten ajattelin että hitsit, why can´t I just have it all, ja metroilin Les Hallesin Mangoon hakemaan oman ihanan bikertakkini kokoa S.

Biker jacket with dress

Yllä näkemykseni siitä, kuinka pariisitar takin luultavasti tänä syksynä yhdistäisi, ja alla sitten minkä kanssa todennäköisesti tulen itse kyseistä vaatetta käyttämään.
Kollaasit Polyvoresta


Biker jacket

Ihan hurjasti olen takista tykännyt, eikä ole lainkaan harmittanut sen osto, vaikka olikin "tarpeeton" hankinta. Mutta jos johonkin rakastuu niin että se yli kaksi viikkoa pysyy mielessä, niin silloin sen voi mielestäni hankkia. Sitäpaitsi, bikertakit ja -bootsit on tosi in nyt, niitä näkyy katukuvassa jatkuvasti! Eli olen siis hyvin chick tänä syksynä -ainakin takkini osalta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti