sunnuntai 9. syyskuuta 2012

Ensiostoksia Pariisissa

 Pariisissa on kuuma, ainakin verrattuna kuluneeseen Suomen kesään. Niin tuskastuttavaksi kuin helle olemisen välillä tekeekin, niin silti on aivan ihanaa kun voi vielä kekkuloida sortseissa ja sandaaleissa!

Kuuma lauantaipäivä tuli vietettyä siskon kanssa ympäriinsä kävellen. Kävimme tsekkaamassa Pompidou-keskuksen (modernin taiteen monitoimitalo), ja olisimme käyneet katsomassa näyttelytkin, sisäänpääsy kun on alle 25 -vuotiaille ilmainen, mutta henkkarit eivät olleet sattuneet nyt mukaan. Joku toinen päivä sitten, ehkä.

Ajattelimme että kävelisimme Pompiduolta Champs-Élyséelle, kartassa kun matka ei näyttänyt oikein miltään. Noh, tämä oli aika ankara virhearvio, ja perille emme sitten päässeet ollenkaan, mutta matkalta löysimme vaikka mitä kivaa!

Kävelimme Seinen suuntaista Rue de Rivolia, ja tältä kadulta löytää kaikilta isoilta (halpis) vaatemerkeiltä kyllä oman liikkeen, yleensä vielä aika ison. Todelliset löydöt kuitenkin tehdään yleensä niiltä sivukaduilta, ja minullekkin tarttui eräästä pikkuputiikista mukaan viidellä eurolla mustat nilkkurit, joissa leopardikuvioitu kiilakorko.Ostin myös Pimkiestä vihreän perus t-paidan (3e). Luultavasti se joutuu saksien hyökkäyksen kohteeksi piakkoinkin, ajattelin tuunata siitä jonkun rytkytoppi tyyppisen viritelmän.

Mukaan tarttui myös kahdet sukkahousut, fuksianpunaiset käärmekuvioiset, ja mustat koristeilla. Maksoivat vain 5e/kpl, mikä ei kuviollisista ole mielestäni paljon. Vaikka ennen olenkin ollut huono käyttämään sukkahousuja, niin tuumasin, että jos aion tulla uskottavaksi pariisittareksi ja ruveta käyttämään entistä enemmän mekkoja, niin täytyynee sitten alkaa kartuttamaan myös sukkahousukokoelmaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti