sunnuntai 25. maaliskuuta 2012

Huulipuna-aika

Kevät jo hieman antaa lupauksia tulostaan, mutta lumet ovat edelleen maassa ja lämpötilakin usein pakkasen puolella. Vielä saa siis hetken nautiskella viipyilevästä talvesta ja lemppari neulepaidoista, villasukkien puristuksesta saappaissa sekä kadonneista lapasista.

Mielestäni tänä vuodenaikana tummat huulet näyttävät erityisen hyvältä. Jo toista vuotta putkeen, kevätauringon ilmestyessä herättelemään luontoa, on myös huulilleni ilmestynyt tumma, luumunpunainen väri. Erityisen hyvältä punaiset huulet näyttävätkin mielestäni vaaleaa ihoa vasten. Huulipunalla on myös helppo
saada nopeasti laitetumpi ilme. Arkikäytössä ei välttämättä muuta meikkiä paljon kaipaakaan: puuteria, hieman poskipunaa ja vähän vahvistusta kulmiin. Jos tuntuu oudolta olla ilman ripsiväriä niin senkin voi lisätä, mutta itse en useinkaan jaksa (lue: kerkeä) sitä silmiini suhertaa, eikä mielestäni kaipaakaan, varsinkin jos on lasit raamittamassa kasvoja.


Tumma punainen ja valkoinen lumi ovat ihana yhdistelmä kevätauringon valossa, ja yhdistettynä vielä mustaan niin väriskaala on kuin Lumikista. Pian pisamat valtaavat nenänpään, kasvot alkavat saada auringosta hieman ihmismäisemmän värin ja tekee mieli pukeutua valoisampiin vaatteisiin. Silloin on tummien huulten aika jo ohi, ja saadaankin alkaa nauttia ihan toisenlaisista meikeistä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti