lauantai 3. maaliskuuta 2012

IntiaanikesäKesään on vielä jokunen tovi, mutta kesän muotia näkyy jo kaupoissa ja lehdissä. Erityisesti minua ilahduttaa sulkakorujen suuri määrä! Olen nimittäin tykännyt sulista jo kauan, ensimmäiset korvikset taisin hommata muutama vuosi sitten kun näitä inkkarihenkisiä koruja alkoi kauppoihin ilmestyä. Nyt tarjolla on korvisten lisäksi paljon muitakin tapoja koristaa itseään höyheniin: on pantoja, hiuskoristeita, kaulakoruja, pinnejä...
Minun sulkasatoni tällä hetkellä, vaikkakin kuvan ottamisen jälkeen tajusin että siitähän puuttuikin yhdet u-p-e-a-t riikinkukkokorvikset sekä sininen sulkalisäke.

Luova ja rohkea pukeutuu sulkiin päästä varpaisiin! 
  
Korut myös ovat helppo tapa saada jokin tietty tyyli ja pysyä ajan mukana. Vaikka en olekaan fanaattinen uusimpien trendivirtauksien suhteen -usein jopa päinvastoin- olen välillä hieman huolehtinut, että näytänköhän vanhoissa vaatteissani pian siltä että noh, en ole käynyt kaupoissa pitkään hetkeen. Luultavasti pelkoni on ihan turha, Suomessa kun voi olla aika vapaasti oman tyylisensä aiheuttamatta sen kummemmin paheksuntaa, ellei sitten ihan näytä seitkytluvulta karanneelta! Jokatapauksessa on lohduttavaa tietää että kesällä voin asustautua muutamaan lainahöyheneeseen, rajata silmät mustalla ja olla trendikäs inkkarilookissani, huolimatta siitä että shortsit eivät olekaan ihan siitä viimeisimmästä mallistosta :)
Kengät Bird of paradise gladiator, Donna Karan New York,
www.elle.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti