perjantai 16. maaliskuuta 2012

Kosmetiikkahamstrausta

Olen saanut palautetta että  olisi kiva jos kirjoittelisin hieman useammin... Kiitos kaikille palautteesta, mukavampi on kirjoitella jos tietää että joku niitä sepustuksia sitten lukeekin! Pyyntönne on kuultu, koetan tsempata aktiivisuusrintamalla!:) Mutta säännöllisen epäsäännöllistä tulee kirjoittamiseni varmasti jatkossakin olemaan.


Syksyisin ja keväisin on aina tiedossa eräs ihana tapahtumasarja, joka on nyttenkin jo alkanut! Ketjun aloittaa Anttilan Keskusvaraston tyhjennys, jota seuraa Sokoksen 3+1 päivää, ja muutaman viikon perästä sitten Stockan hullut päivät. Okei, hullut päivät nyt eivät hirveästi liikuta kun en asu kaupungissa jossa olisi hulinat järjestävä kauppa, mutta tykkään silti innostua tarjousten katselusta.

Yleensä koetan keskittää kosmetiikkaostokseni juuri näihin aletapahtumiin. Päivävoide oli ollut lopussa jo kuukauden ja usean viikon ajan olin turhaan yrittänyt puristella kasvojenpesuainepurkkia. Mutta pelastus löytyi, taas! Keltaisten "Keskusvaraston tyhjennys!"-kylttien alta tarttui mukaan Nivean puhdistusemulsio+kasvovesi (yhteensä vähän reippa 5e), sekä saman sarjan kuoriva puhdistusgeeli+geelivoide paketti (5e). Olen huono kokeilemaan mitään uutta, joten otin tutun ja turvallisen tuotesarjan tuotteita. Erityisesti nyt kesän tullessa Nivean Pure Effect -sarja pitää sekaihoni kohtalaisen mattapintaisena ja hyväkuntoisena.


Lisäksi ostin kynsilakanpoistoainetta (pullo maksoi vain euron ja etiketissä on tekstejä venäjäksi, joten hieman laatu epäilyttää) ja pari uutta jäsentä kynsilakkaperheeseeni.Ensimmäisenä Mavalan IIIIHANA Black Diamond lakka, musta jossa selkeitä hopeahileitä. Peittävään tulokseen tarvitsi kylläkin 3 kerrosta lakkaa, kaksi jos laittoi paksulti. Tykkään pienistä pulloista, harvoin ehtii käyttää nimittäin koko lakkaa ennen kuin se menee jo huonoksi. Tämäkin lakka siis viiden millilitran pullossa, ja hintaa oli se 3 euroa.
Toiseksi kokoelmaani pääsivät kerryttämään  Rimmelin crack your colour -sarjasta sävyt silver clash (kuvassa) sekä ihanan sähkönsininen rocking royal, 4e kappale. En ole ennen oikein innostunut crackle lakoista, vaikka ovathan ne ihan mukavan näköisiä käytössä. En tiedä mistä johtunee tämä vastahankaisuus, mutta jos nyt alkaisin opetella tykkäämään niistäkin.

Havaintojeni mukaan 3+1 päivien pitäisi olla piakkoin. Hyvä, koska tarvitsisin uuden ripsarin. Aiemmin olen käyttänyt Diorshown vedenkestävää versioita, mutta nyt se ei budjettiini sovi. Uuden suosikin etsintä on käynnissä, mutta äh kun inhoan kokeilla uutta ja joutua ostamaan puteloa toisen perään kun tulos ei miellytäkään. Ehdotuksia hyväksi havaituista tuotteista otetaan siis vastaan!

Tämmöinen sillisalaattipostaus tänään, vähän erilaista välillä:) Ihanaa viikonloppua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti