perjantai 23. maaliskuuta 2012

Pastelliöveri

Kävelin eräänä päivänä, täysin pahaa aavistamattomana, Gina Tricotille. Heti sisään astuessani kohtasin armeijan pastellinvärisiä vaatteita; olo oli kuin my little ponien ja Barbin kimppakämpässä. Juuri mutustamani ateriankorvikepatukka meinasi tulla saman tien ylös kaikkien niiden näkemieni vaahtokarkkisävyjen makeudesta.

 Sorbettisävyt -vaaleankeltainen, hento mintunvihreä, laventeli, hempeä vaaleanpunainen- tuntuvat olevan muodissa tänä keväänä. Monissa lehdissä on niistä mainittu, ja vierailu edellä mainitsemassani Ruotsalaisessa ketjuliikkeessä teki asiasta vielä konkreettisempaa. Itse opettelen vasta pitämään värikkäitä alaosia, pastellisävyihin en taida olla valmis vielä pitkään hetkeen. Onneksi jokaisesta trendisuuntauksesta nyt ei tarvitsekaan innostua.

        TROUSERS WITH ZIPS SILK SHIRT WITH APPLIQUÉ ON COLLAR
        Mustan kanssa laimeat sävyt vielä menevät, mutta kokokroppahempeily aiheuttaa lähinnä     huonovointisuutta.


Positiivistahan tässä on, että kun vaatteet kaupan rekissä eivät miellytä, ei niitä halua myöskään ostaa. Ensimmäistä kertaa taisin kävellä kaupan läpi niin, ettei himottanut mitään saada itselle. Urheiluvaatteetkin oli pilattu karkkisävyillä.

Jos et ole vannoutunut synkeiden värien ystävä, kuten minä, ja jostain syystä vaikka ihastuitkin näihin keväisiin sävyihin, niin kuulin huhua että Gina Tricotin lisäksi kauniita pastellisävyjä löytyy myös Zarasta. Shoppailuiloa kaikille muille, I'll pass this!

Kuvat zara.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti