maanantai 26. maaliskuuta 2012

Kesähaaveita

Ulkona sataa räntää ja on ihan luvattoman kylmä, eikä viimepäivien kevätauringosta näy jälkeäkään. Täydellinen aika siis fiilistellä hieman tulevaa kesää!
Viime sesongin vaatteista jäin kaipaamaan metallimaalattua neulepaitaa, ja tiedän jo nyt että tulen koko kesän harmittelemaan kun en voi itselleni ostaa pitsipaitaa tai -toppia. (Vinkvink, jos jollain on ylimääräisiä niin lahjoituksia otetaan vastaan!) Olen nimittäin ihan ihastunut tähän trendivaatteeseen. Pitsiset yläosat kun ovat yksinkertaisia ja helppoja vaatteita joissa on kuitenkin joku juttu, ne ovat vähän seksikkäitä mutta kuitenkin peittäviä ja naisellisia olematta ylihempeitä.


Tähän tyyliin haluaisin pukeutua tänä kesänä!
Ps. Löysin viikonloppuna ihan huikean uuden sovelluksen, Polyvoren (kuvat sieltä). On se jännä miten tehtävien deadlinet tai lähestyvät tentit saavat aina tekemään kaikkea ihan muuta... Jokatapauksessa, Polyvoressa voi koota kollaaseja (kuten yllä) helposti ja näpsäkästi. On ihanaa luoda erilaisia asukokonaisuuksia ja haaveilla ihanista vaatteista. Vähän niinkuin isojen tyttöjen paperinukkeleikki! Varoituksen sananen: aikaa saa sovellukseen kulumaan helposti tunteja!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti