perjantai 16. marraskuuta 2012

Halloween!

Halloweenista on jo aikaa, mutta en aimmin saanut aikaiseksi postata siitä, niin teen sen näin vähän jälkijunassa. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan, eiksni?

Itse en ole oikeastaan aiemmin kyseistä juhlaa viettänyt, mutta koska ystäväpiiriini kuuluu ihmisiä joille Halloween on iso juttu ja pukeutuminen pitkä perinne, laitoimme mekin tyttöporukalla naamiaisasut päälle ja maskit naamaan ja lähdimme ulos! Ja tietenkin silloin kuun viimeinen päivä, ei mitään ennakko- tai jälkijuhlia viikonloppuna.

Päädyin vampyyriasuun, koska en halunnut jenkkiensöpöstelymeininkiä,
mutten ihan olla kuolleennäköinen zombikaan, kuten ranskassa useat.


Valitettavasti en omista kameraa, joten kaikki kuvat ovat kökköä laatua iPhone.Mokasin vähän, kun en tajunnut että lapsillahan on tuolla viikolla loma, ja minun täytyi olla 13h päivässä töissä! Olin jättänyt meikkien ja torahampaiden oston viimetippaan, enkä sitten ehtinytkään kauppaan. Onneks oon hirrrveeen näppärä, ja osasin askarrella toooosi hienot hampaat tekokynsistä! Pakko sanoa että yllättävän hyvin ne kyllä pysyivät koko illan menossa mukana, vaikka mukavuus- ja ulkonäköasioissa olisi ollut vielä parantamisen varaa.Though Halloween was a few weeks ago, I wanted to do a post about it. Better late than never, eh?
It was the first time I dressed up for Halloween, and it was so much fun! But it was a shame I didn't have the time to buy fangs, but I made my own from false nails :D Actually these DIY vampire fangs stayed on much better I even wished, and I was really surprised I didn't loose them during the night.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti