perjantai 30. marraskuuta 2012

MY bikerboots

 Kuolailin pariinkin kertaan aiemmin tämän syksyn yksiä trendikenkiä, bikerbootseja. Nyt sitten sain kuin sainkin omani sieltä Suomesta tänne. Tässä ne nyt sitten on, tadaa!


Jos en ihan väärin muista, niin kengät
on alun perin DinSkosta

Oon ollut noista ihan hirmu onnellinen. Vaikka eivät olekaan ihan sellaiset niittikuorrutetut kuin monilla näkee. Mutta eipähän tule ihan heti samanlaisia vastaan. Kieputin toiseen kenkään myös niittivyön ja koiran kaulapannan. Nyt siinä on vähän enemmän asennetta.

Välillä on vähän huono omatunto kun tykkään tästä toisesta kengästä enemmän kuin toisesta. Eihän se ole reilua, mutta minkäs tunteilleen voi. Toivottavasti sillä toisella ei ole paha mieli. Ehkei se ole tajunnut. Olen kuitenkin koettanut kohdella niitä tasavertaisesti. Tiedättehän, ulkoiluttaa molempia samaan aikaan ja semmoista.


The whole autumn I've wanted bikerboots, and now I finally brought mys' from Finland! I have been just so happy that they are here with me, we have had a great time together.
I wanted to add a little 'somethin' to them, so I rolled a studded belt and a dog collar around the other shoe. Now there's a little bit more attitude on that one. Even though I try to love them both egually and give them the same amount of attention, I think  that the left shoe might know I like the other shoe better...
It makes me feel a bit quilty.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti