torstai 22. marraskuuta 2012

Raitapaita

Huijasin pari päivitystä sitten kun väitin etten ostanut Suomesta vaatetta! Ostinhan minä, raitapaidan Lahden Vero Modasta.
Kyseessä on siis hihaton, valko-sini-raidallinen sifonkipaita. Mitä sitä nyt ulkonäköä sanallisesti tarkemmin kuvaamaan, tuossahan se on kuvassa. Maksoin tästä 9,90, mikä oli itseasiassa aika ihme. Joku mielenhäiriö tai lomakärpäsen puraisu täytyi olla, koska yleensä en maksa vaatteista niin paljon. Vaikka alennuksessahan tämäkin oli. Kuitenkin, tämä on päällä niin ihana, että ei ole ainakaan kaduttamaan päässyt kyseinen ostos.
Ei sillä, en yleensäkään ikinä kadu mitään. Päätökset tekee aina sen mukaan, mikä sillä hetkellä, niillä fiiliksillä ja tiedoilla, tuntuu siltä parhaimmalta ratkaisulta. Ja varsinkin, jos jokin on saanut sinut hymyilemään, on sitä ihan turha katua jälkikäteen. Elämä on siihen aivan liian lyhyt:)
Edith Piafin laulun sanoin: Je ne regrette rien!Yhdistin paidan sini-valko-raidalliseen, hieman pidempään bleiseriin, ja mustiin farkkuihin. Sekä blingbling-kelloon ja muihin hopean värisiin, melko simppeleihin koruihin.

Ginalta ostettu, uusi sormuspläjäys käytössä.
Punaisten huulten seurana jokaisen
naisen paras asuste: hymy:)

I must have had fever or something while I was in Finland, 'cause I bought this shirt for 9,90. It's not much, I know (and it's a really nice shirt!), but still, I usually don't pay that much for "ordinary" clothes. Still, I don't regret bying it. Actually, I never regret anything. I believe, that you make your decisions based on the feelings and knowledge you have at that very moment, and that's why all decisions made are the best they could have been. And life is too short to regret anything that made you smile! Like Edith Piaf sung: "je ne regrette rien!" So that's why I wore -even with this shirt- the very best accessorice anyone can ever wear: smile.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti