tiistai 19. helmikuuta 2013

Bitch iäm a unicorn

Tulevaisuus stressaa. Ajattelin, että ranskavuosi maagisesti paljastaisi miksi haluan isona tulla, tai ainakin sen, mihin suuntaan tätä elämää haluaisi kehittää. Aika kuitenkin juoksee hurjaa vauhtia, ja tällä hetkellä ainoa selvä asia on, että ei kouluun takaisin. Tai ei ainakaan samaan kouluun mistä lähdin. Varmaankaan. Ehkä.

[Etsin myös kesätöitä. Kuka ottaa minut heinäkuun puolesta välistä ja ilman mahdollisuutta haastatteluun? Tarjouksia ja ehdotuksia otetaan vastaan, kiitoksia kaikille etukäteen!:) En ole turhan kranttu, ja sen mitä en osaa, opetellaan]

Tällä hetkellä tulevaisuuden haaveammattini on yksisarvinen. Työtilanne saattaa olla toistaiseksi heikohko, mutta eikös kovalla työllä ole mahdollista saavuttaa ihan mitä tahansa? Tähän uskoon meitä ainakin kasvatetaan, ehkä tiedostaen ettei kukaan koskaan ole kuitenkaan valmis tekemään niin kovasti töitä. Ja jos onkin, niin ainahan voi väittää että pitäisi tehdä vielä kovemmin.Muutoksen matka on kuitenkin alkanut. Reach for your dreams ja sitä rataa. Vaihe yksi: unicorn-uskottava väritys, done.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti