keskiviikko 13. helmikuuta 2013

PINKKIPÄÄ

Pitkään uhkailin vetäväni hiukseni vaaleanpunaiseksi, ja tässäpä sitä nyt sitten vihdoin ollaan!
Aiemmat vaiheet projektissa "punaisesta pinkkiin" voi lukea tästä ja tästä. Nyt oli sitten vuorossa kolmas värinpoisto (tavoitteena valkoinen kuontalo!) ja siihen päälle vaaleanpunainen suoraväri.

Eeeei se värinpoisto taas mennyt ihan just niinkuin ois suonu, keltaiselta tukka näytti senkin jälkeen. Vaikka kyllä se vaalenikin. En malttanut odottaa, vaan sekoittelin hoitoaineesta, kookosöljystä ja Crazy Colorin väreistä kivasti violetihtavan mössön, minkä sitten heitin siihen hamppuun joksikin tunniksi ehkäabout.
Muutamaan kertaan hiukset viimevuonna ColorMaskeilla laikuttaneena osasin levittää värin nyt tosin hyvin ja tasaisesti. Jeahright, ensimmäisellä kerralla jäi ihan kauheita vaaleita alueita päähän. Toinenkaan käsittely ei antanut ihan tasaista tulosta (krhm, myös seos saattoi olla hieman eri sävyistä kuin ensimmäinen), mutta sellaisen että kehtaa päänsä ulos laittaa. Ensi pesun yhteydessä aion kyllä vielä kerran heittää pinkit mössöt tähän päähän, jospa kolmas kerta nyt tässäkin toden sanoisi.
Ja hiusten kunto tämän rumban jälkeen? Ihan kohtalainen, yllättävän hyvä itseasiassa. Tosin, viimeisen värinpoiston jälkeen päälaelta löytyi kyllä osioita joissa tukka oli katkennut siitä kymmenen sentin jälkeen.
Huuups. Mutta minusta tämä on aika pieni  hinta hattaratukastani. Jota muuten rakastan.Mitäs mieltä te olette, onko tämä pinkki nyt pop?

4 kommenttia:

 1. hiusten kunto menee huonommaksi monilla mut ei se minun elämääni liikuta:D
  mut makee on joo!! ;))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo oishan sen voinu vähän jotenkin fiksummin tehä et ois tukkaa säästelly, mut oli kiire :D
   Ja kiitos, eihän se tosin ennää ton värinen oo.. :D

   Poista