lauantai 16. helmikuuta 2013

Kuopiomuru kylässä

Minulla oli onni saada tänne yksi läheisimmistä ystävistäni hetkeksi vierailulle. Jännää, kun joku "vanhasta elämästä" tulee tänne ja kaikki jotenkin yhdistyy; entiset tavat ja ihmiset tähän uuteen elämään ja minään. Mutta ihan parasta on, kun saan jakaa myös Pariisielämäni jonkun tärkeän kanssa. Vink vink kaikki kaverit: oikein mielelläni otan vieraita vastaan!

Meillä oli huikean mukavaa (ainakin minulla, toivottavasti vieraallakin!), vaikka unohdimmekin vähän leikkiä turistia. Kävimme tietty kaikki "pakolliset", mutta that's it. Sen sijaan elimme minun normaalia elämää: kävimme shoppailemassa, istuimme kahviloissa, bailasimme ja vietimme aikaa kavereideni kanssa. Tässä pari hyvin kuvaavaa otosta meidän yhteisestä  Pariisiajastamme:(Näytin kuulemma gossip girlin Jenny Humphreylta)(Aamulla menossa metrolla kotiin bileillan jälkeen. Ei koske jalkoihin ei)

Hirveä ikävä tulee kun näiti kuvia katsoo. Kerkesin jo tottua siihen, että joku oli odottamassa kun tulin kotiin. Kuten myös siihen, että joku siivosi. Petaamaton sänky näyttää tämän neidin vierailun jälkeen ihan epänormaalilta! Aivan superihana kun olit, tule pian uudestaan <3

2 kommenttia:

  1. Näytin kuulemma gossip girlin Jenny Humphreylta <- Niin näytit! Ja ihan pariisittarelta, vautsi :) Onko tuo muuten baskeri? Mistä löytää tollasia kunnollisia baskereita? Mun kaikki baskerit on ollu sellasta valtavaa mummomallia joka kohoaa kunnon lautaseksi jossei sitä lyttää koko ajan takaraivolle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihiii, kiitos! Pariisi pariisilaistaa :D In fact toi on kyl lierihattu, MUTTA mulla on kaks ihan oikeeta (ja hyvää!) baskeria. Toinen on Seppälästä, ja toinen -edellistäkin parempi- on kyllä ihan hemarilta. Siis h&m:ltä. Se on semmone kivan pieni ja pyssyy tosi hyvin päässä. Onnea metsästykseen!:)

      Poista