keskiviikko 27. helmikuuta 2013

Instaihastus

Sosiaalisen painostuksen alaisena minäkin olen alkanut käyttää Instagramia! Ja niinkuin muka fbriippuvuus ja pakonomainen bloggerin tarkistaminen eivät riittäisi, alan olla aika suht koukussa myös instaan. Kesällä tuli vähän aikaa kyseistä sovellusta käytettyä, mutta sitten täällä oli niin pitkään ilman puhelimen nettiä, niin koko homma vähän jäi. Nyt kuitenkin moni ystäväni on painostanut minua aktiivisempaan instaamiseen, ja yritän parhaani!

Olen ollut koko pariisiajan tosi huono kuvaamaan ympäristöäni tai mitään turistijuttuja - tai varsinkaan postaamaan niitä tänne blogiin!- vaikka aina yritänkin, että kuvieni taustalla olisi jotain kivaa ja ranskalaisen näköistä. Yritän kuitenkin Instaan nyt päivittää enemmän sellaisiakin kuvia. Jos hotsittaa seurata niin sieltä löydyn nimellä maarenh.
Aika paljonhan sinne tulee läntättyä niita iänikuisia pärstäkuvia, mutta koetan muistaa kohdistaa kameran joskus muuallekin kuin itseeni! Jokatapauksessa, enemmän mun instassa on Pariisista yksityiskohtia kuin esimerkiksi vaikkapa täällä näin. Ihan vaan vinkkinä, et jos jotain kiinnostaa :)

Kivaa loppuviikkoa jokikiselle, keskiviikossa jo mennään, jeij!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti