sunnuntai 16. joulukuuta 2012

Astetta tyylikkäämpi työpäivä

Sain maanantai-iltana tekstiviestin, jossa kehotettiin pitämään seuraava ilta vapaana; minulla oli kuulemma menoa. Varovaiset kysely-yritykset eivät tuottaneet tulosta, vaan vastaukseksi sain lähinnä katkelmia erinäisistä joululauluista. Hmm..... Arvelin, ettei ehkä olekaan kyse ihan normaalista babysittaamisesta.

Ongelmana tällaisissa mysteerimenoissa on tietenkin, että mitä laittaa päälle. Ei  halua olla alipukeutunut, muttei mielellään liian pynttäytynytkään. Päädyin sitten mekkoon ja ylisuureen bleiseriin, sekä kiilakorkoihin. Hiuksiin kerrankin panostin, niin että kiharapilvi toi hieman laitetumpaa fiilistä.

Sydän pamppaillen menin sitten tiistai-iltapäivänä töihin, ja päädyin riemusta kiljuen hyppimään ympäri taloa: pääsisin katsomaan balettia! Vähän erilainen "työ"päivä siis tiedossa.

Ilta oli ihana: Opera Bastillessa Don Quijote, mahtavat paikat parvella (näki sekä lavan että orkesterin) ja shampanjaa. Tämä ennakkojoululahja oli kyllä enemmänkin kuin nappiosuma, ja taas kerran sain olla iloinen kuinka mahtavaan perheeseen olenkaan päässyt.Mekko H&M/takki vintagea/ sukkahousut Tati/käsilaukku mummin vintiltä

Juu epätarkka kuva, mutta pääasiassa tässä oli tuo shampanja.
"Työ"aikana.

Jännittyneenä vielä ennen kuin tiesin mitä ilta tuo tullessaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti