keskiviikko 12. joulukuuta 2012

Uusi nimi

Aloitin kirjoittamaan vaatteidenostolakostani ja kyseisen koitoksen tuomista ongelmista sekä tunteista. Alkuun postaukset keskittyivätkin paljon tämän ympärille, mutta nykyään aihepiiri on vähän levähtänyt käsiin. Enää en tosiaan ole lakossa, ja yhä enemmän ja enemmän tulee kirjoiteltua ihan arkipäiväisestä elämästä, sekä tietenkin Pariisista. Näinollen vanha nimi, "Kaikki irti kaapista", tuntui jotenkin... noh, vanhalle. Itseäni on pitkään häirinnyt kun blogin otsikko ja tekstit eivät jotenkin kohtaa.

Taas tullaan tähän: voisin tehdä toisen blogin. Mutta se, että kirjoittaisi kahta eri blogia tuntuu jo ajatuksena hyvin väsyttävältä ja työläältä. Sitäpaitsi, ulkonäköjuttuni liittyvät niin vahvasti au pair elämästäni ja Pariisista kertoviin teksteihin, että eroa on vaikea näiden välille tehdä.

Siksipä pysyn tässä ihan samassa blogissa edelleen, muutin "vain" nimen ja bannerin ja (jos nyt oikein osasin ja ymmärsin!) niin myös osoitteen. Entinen "Kaikki irti kaapista" on nyt sitten "Aina vähän hukassa".

Mistä sitten uusi nimi? En tiedä! Minulla tuntuu olevan jokin fiksaatio näihin kolmisanaisiin yhdistelmiin, ja uusi nimi vain pulpahti mieleen. En jaksanut sitä sen kummemmin pohtia, tokkopa tuolla on niin väliä. Nimi kuvaa hyvin vähän kaikkea elämässäni: olen melko lost aina ja kaiken suhteen. Itseni, tyylini, elämäni. Näin on ollut jo vuosia. Mutta nykyään osaan ottaa tämän vain ja ainoastaan positiivisena asiana, ja nauttia hukassa olosta! Eksyminen ja etsiminen tarkoittaa aina myös uuden löytämistä ja toivottavasti jonkin oivaltamistakin. Tervetuloa siis olemaan seikkailullisesti hukassa kanssani ;)

Ps. Kaikki kommentit muutoksesta ovat enemmän kuin tervetulleita, en ole ihan vielä nimittäin varma oliko tämä nyt hyvä juttu vai hölmö hätiköity päätös.


Just chacged the name of the blog. Well it's still in Finnish, so no big deal :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti