keskiviikko 12. joulukuuta 2012

Rakkauslaukku

Tunnustan. Olen maailman huonoin joululahjashoppailija. Rakastan shoppailua, ja rakastan lahjoja. Myös niiden antamista. Mutta ongelmana on se, että kun etsii lahjoja, joutuu pyörimään kaupoissa. Ja kun pyörii kaupoissa, niin aina löytyy kauheasti kaikkea myös itselle ostettavaa. Kiusauksilta ei siis voi välttyä, ja kuvio meneekin vähän tähän malliin: 10 euroa muiden lahjoihin, 15 omiin. Hups.

Tunnistaako kukaan muu tätä ongelmaa, vai olenko maailman ainoa heikon tahdonvoiman omaava?

Viikonloppuna vietin sekä lauantain että sunnuntain etsien läheisilleni mieleistä annettavaa. Ihan viattomasti menin New Lookiin, lahjoja etsimään, ja ihan vahingossa rakastuin. Swiuh, jalat alta. Ja tämä ihastus ei ole edes yhtään tyyppiäni! Ei auttanut mikään, pakko oli se viedä kotiin.

Uusi babyni oli puolet halvempi kuin normaalisti. Niinpä minä, joka en ole koskaan ollut laukkujen perään, kävelin uusi laukku kainalossa ja pää pilvissä ulos kaupasta.Täydellinen viikonloppukoko: mahtuu muutakin kuin kortit, mutta ei säkki.

Ihana hopeapinta (jota kiillotan jatkuvasti.)I must be the worts christmas shopper there is. I go out shopping for others, and end up bying stuff for myself! It's like  10euros  on other peoples presents, and 15 on my own... But it's really hard to forbit yourself from bying enything, since finding presents means spending a lot of time in stores, and spending a lot of time in stores means a lot of  temptations. Am I the only one having this problem, or are there others suffering about this too??
Last week end I couldn't help myself, but fell in love. Head over heels. It was on sale, and sooo pretty. So, I, who has never been into bags, walked out from New Look with a new, beatiful purse in my hands and idiotic smile on my lips.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti