keskiviikko 19. joulukuuta 2012

Kohta olen kalju

Mä värjäsin taas mun hiuksia... Tätä tahtia jos jatkan niin todennäköistä on ettei mulla ole tukkaa pian enää ollenkaan. Ne suuttuu kaltoinkohtelusta ja muuttaa muualle. Ja pahinta on, etten vieläkään ole ihan tyytyväinen, vaan himottaisi  vielä yksi käsittely näille tehdä... Kunnes pian onkin sitten taas juurikasvun poisvärjäämisen aika! Koetan kuitenkin sinnitellä ainakin tämän kuun loppuun ennen kuin teen näille mitään.

ennen (ihana blondi tyvikasvu...)


...ja jälkeen


Tämä kerta oli täysin vastakkainen kahteen edelliseen käsittelyyn verrattuna: väriä ei lähtenyt, vaan sitä tuli lisää, ja uhrina eivät olleet latvat, vaan juuri. Värjäsin siis jo kamalaksi päässeen juurikasvun piiloon, tällä kertaa tosin huomattavasti tummemmalla punaisella kuin aiemmin.

Sudin ensin väriä juuriin, kerros kerrokselta, ja sitten harjasin jotta se levittyisi tasaisesti alaspäin. Annoin vaikuttaa kymmenisen minuuttia, ja sitten otin (maali)pensselin käteen ja taas, vapaankäden tekniikalla sudin sitä väriä, vähän  enemmän pituuksiin, jotta välttäisin selvän rajan. Latvat ja suurin osa pituuksista jäi siis täysin koskematta, tosin, kun pesin hiukset niin hieman väriä tuntui takertuvan noihin blondattuihin osuuksiin. Siksi haluaisinkin latvat blondata vielä yhden kerran.... Ne kun ovat nyt vaalean oranssit, ja haluaisin niiden olevan ihan valkoiset.

Kaiken kaikkiaan olen kuitenkin tosi  tyytyväinen nyt tähän tukkaan. Vaikka onhan tämä täällä, harmaiden pariisilaisvarpusten keskellä, aika räväkkä.


I dyed my hair... again! If I keep on this pace, I might not have any hair in the summer.... I'm still not perfectly happy with the result, but I'll try to be patient, and let my hair rest a while. At least till the end of this month.
This time I only put color to the roots, and after about 10 mins I took a (paint)brush, and added some colour to the lengths, just to make the line smoother. Most of the hair I left untouched, but the blonded ends did suck a little of the color in while washing my hair. And that's why I would love to blond them again...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti