lauantai 1. joulukuuta 2012

Uus tukka

Onko mitään ihanampaa kuin uus tukka? Eioo. Tai ehkä sittenkin uus tukka JA uudet kengät.

Kyllästyn nykyään tosi helposti hiuksiini. Sen jälkeen, kun eräs kampaaja leikkasi hieman liikaa, ja värjäsi hieman liian tummaksi silloisen luonnonvaalean, pitkän tukkani, olen vaihtanut väriä ja kampausta useammin kuin koko siihenastisen elämäni aikana yhteensä. Oikeasti se oli parasta, mitä hiushistoriassani on tapahtunut. Tai ehkä sittenkin se, kun värjäsin punaiseksi. Tosin, punaista ei olisi ollut ilman katastrofin tuomaa rohkeutta. Joten joo, kyllä se oli parasta.

Nyt oli ollut koko syksyn tasaisen punainen, joten jotain kivaa uutta piti keksiä. Kaksivärinen tukka näyttää musta edelleen kivalta, niin päätin sitten blondata latvat. En tiedä onko tämä jo vähän out, mutta eipähän ole ainakaan liian trendien perässä juoksija jos on koko ajan vähän jäljessä ja last season.
Vaalensit kutrit ihan värinpoistolla. Aloitin alaosioista, ja etenin noin neljässä kerroksessa ylemmäs. Päällimmäisessa kerroksessa sudin maalipensselillä ihan vapaalla kädellä, jottei tulisi liian selvä raja. Ensimmäillä kerralla en malttanut antaa aineen olla syövyttämässä tarpeeksi pitkään, niin toistin sitten parin päivän päästä koko homman jotta sain päistä oikeasta vaaleammat.

Iiik, kaksi kotivärinpoistoa! Joojoo, kyllähän ne hiusta kuluttavat, mutta ei tukkani ihan hampuksi mennyt. Ja olen hemmotellut sitä Schwarzkopfin oil miracle- öljyllä useita kertoja päivässä. Kuuluu muuten ihan lempparituotteisiin, ihana mennä pian taas Suomeen kotiin kun siellä on täysi pullo odottamassa. Se pääsee sitten joulun jälkeen kanssani tänne maailmalle!

Ennen joulua olisi myös juurien värjäys tiedossa. Olen hengaillut pipo päässä kaksi viikkoa kun juttis on niin järkyttävä. Ensin hiukseni eivät meinanneet kasvaa millään, ja nyt kasvavat hurjaa vauhtia. Olen varma että johtuu vitamiineista. Jotka on muuten kanssa loppu. Niitäkin pitää muistaa joululomalla pakata laukkuun.


L-arginiini, vitamiini ja hedelmäuutelisä. Äitiiii tää on loppuuu...!


Is there anything better than a new hair?? Well maybe new shoes.
I get so easily bored to my hair, and since I've had this red for several months, it was tim for something new. So I bleeched my tips. Twice. Yep, you can almost hear my hair screaming because of this violence I've done to them.

But I love the result! Though two-coloured-hair-thing might already be passing, I don't mind. For me It's okay to be a little last season all the time.
I just should do my roots... again. My hair keeps growing sooo quickly now, I'm sure it's because of these witamins I've been eating. Now they're all gone though, mommy send me mooooore....!

2 kommenttia:

  1. Ihanat hiukset!!!!:)♥-kristiina

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. phihi, kiitti:) kyllä mäkin tykkään, tylsistytti taas se ihan tasapunainen

      Poista