torstai 20. joulukuuta 2012

X-mas market no. 3

La Défencessä oli myös joulumarkkinat, ja vaikka paikka olikin vähän kaukana, niin huristin kuitenkin keltaisella metrolinjalla 1 sinne. (La Défence on siis linjan ihan viimeinen pysäkki, ja mikä tahansa mikä on metrolinjojen päässä on jo ihan landella.)

Nämä markkinat olivat ihan kivat, hinnoiltaan ainakin huomattavasti huokeammat kuin keskeisemmillä paikoilla olevat. Ympäristö vain oli vähän hassu: "kylä" oli rakennettu 4temps-ostoskeskuksen ja messu(??)keskuksen väliin, ja taustalla kohosi lasisia pilvenpiirtäjiä sekä moderni riemukaari.Churros!!  Vihdoinkin."Uusi" RiemukaariSamalla selvisi myös 4 Temps -ostoskeskuksen arvoitus. Olin tästä nimittäin paljon lukenut, ja ihmetellyt että  missähän se on. No täällä se oli. Iso shoppailutaivas, tosin, ei sisältänyt mitään mitä ei keskustan kauppakeskuksissa olisi.

Jälleen kerran oma kohokohtani oli ruoka. Söin vihdoinkin niitä churroseja, ja ai että olivat hyviä.Vähän kuin munkin ja tippaleivän sekoitus. Tosin, kahdesta jo tuli paha olo. Mutta pakkohan ne loputkin oli naamaan mättää, kun kerrasn oli ostettu.Pictures from christmas market at La Défence, right in the end of the line 1. I did like this market, it was much more reasonably priced than the ones near center. Though all the modern buildings around the "village" did not create very christmasy athmosphere.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti